AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

ο τερπνόν μετά του ωφελίμου για τον Εξαδάκτυλο

[ad_1]

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αγρινίου πραγματοποίησαν τον ετήσιο Χορό τους σε γνωστό κοσμικό κέντρο στο Αγρίνιο.

Η βραδιά είχε απ’ όλα, ζωντανή μουσική ,μενού και απεριόριστο κρασί και αναψυκτικά ενώ η προσέλευση των μελών και των φίλων τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Μάλιστα στην ευγενική πρόσκληση των Αγρινιωτών ιατρών ανταποκρίθηκε και έδωσε το παρών και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ)  Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο οποίος αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την περιοχή μας. Βέβαια η τελευταία επίσκεψη προφανώς είχε διττό ρόλο. Πέραν της ανταλλαγής απόψεων με συναδέλφους και φίλους του είναι και η υποψηφιότητα του, ως ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Ο ίδιος σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι πολύ χαρούμενος με αυτή τη συγκυρία και προετοιμάζεται για τον αγώνα πριν τις κάλπες.

Τον γνωρίσαμε στην πανδημία καθώς ήταν μέλος της Επιτροπής των Ειδικών για τη διαχείριση του κορονοϊού. Έχει συνεχείς και στοχευμένες παρεμβάσεις σε όλα τα μεγάλα θέματα υγείας που αφορούν στους γιατρούς .

Είναι πλαστικός χειρουργός, δραστηριοποείται στη Θεσσαλονίκη όπου και ζει και είναι και δεινός μάγειρας.

Η υποψηφιότητά του έχει κλειδώσει …απλώς ο ίδιος ακόμα δεν μιλάει δημόσια γι’ αυτό.

Related posts

Με ομιλία του Κων. Κορναράκη συνεχίστηκαν οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Μητρόπολης Αιτωλίας & Ακαρνανίας

aitoloakarnanianews

Παράταση της προθεσμίας καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς

aitoloakarnanianews

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Είμαστε απόλυτα αντίθετοι με το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του δικαστικού χάρτη

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο