AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παναθηναϊκός: Πάρτι στα αποδυτήρια για την πρόκριση με «οργανωτή» τον Αλαφούζο

[ad_1]

Ένα μεγάλο πάρτι στήθηκε στα αποδυτήρια της Λεωφόρου μετά την σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Ένα πάρτι που βασικό πρόσωπο ήταν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος αγκάλιαζε έναν προς έναν τους παίκτες δίνοντάς τους συγχαρητήρια.

Μεγάλη βραδιά η σημερινή για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να παίρνουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ξεπερνώντας το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στην διαδικασία των πέναλτι. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο σπουδαίος Ντραγκόφσκι με τον Πολωνό να πιάνει τρία matchball πέναλτι. Όπως ήταν λογικό οι συμπαίκτες του έπεσαν επάνω του για να τον αποθεώσουν, ενώ και ο κόσμος τραγουδούσε το «είναι τρελός ο Πολωνός».

Το πάρτι μετά τον αγωνιστικό χώρο μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια, εκεί όπου ο «οργανωτής» ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού αγκάλιασε έναν προς έναν τους παίκτες της ομάδας του χωρίς να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του, με τους ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους να τον αποθεώνουν, έχοντας μάθει και για το πριμ των 500.000 ευρώ που θα γίνει 1.000.000 αν κατακτηθεί και το Κύπελλο.

[ad_2]

Source link

Related posts

Οι χειρότεροι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί σε δημόσια θέα: Κιτς, υπερβολή και κακό γούστο

Λεβερκούζεν: Οι «ασπιρίνες» του Αλόνσο βρίσκονται εννιά νίκες μακριά από ένα «θρυλικό» τρεμπλ

Πανταζόπουλος: «Ο Σπανούλης θέλει πάντα να κερδίζει»

Αφήστε ένα σχόλιο