AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παπασάββας: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ό,τι ευκαιρία δημιουργούσε την έκανε γκολ»

[ad_1]

Ο Αντώνης Παπασάββας σχολίασε πως η Κηφισιά δεν εκμεταλλεύτηκε τις δικές της ευκαιρίες και έτσι «άνοιξε» ο δείκτης του σκορ στον αγώνα της με τον ΠΑΟΚ.

Με «βαριά» ήττα 6-0 από τον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε χθες (21/12) η Κηφισιά τις υποχρεώσεις της για το 2023 και ο Αντώνης Παπασάββας στάθηκε στο πως η ομάδα του θα μπορούσε να βρει κάποιο γκολ και να ήταν διαφορετική τουλάχιστον η έκταση του τελικού σκορ. «Η προσέγγισή μας ήταν να πιέσουμε από την αρχή όσο μπορούμε, να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να παίξει. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε νωρίς, εμείς έπρεπε να κάνουμε γκολ τις κλασσικές μας ευκαιρίες, ιδιαίτερα όταν παίζεις κόντρα σε ποιοτικές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ. Επαιξε καλό ποδόσφαιρο και ό,τι ευκαιρία δημιουργούσε την έκανε γκολ», είπε αρχικά ο αρχηγός της ομάδας στην Cosmote TV.

Και μετά σχολίασε πως «θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι και από ψυχολογικής πλευράς. Θα μας αναπτέρωνε αυτό. Δυστυχώς δεν κάναμε γκολ. Αν δεν κάνεις γκολ τιμωρείσαι ιδιαίτερα με αυτές τις ομάδες και το σκορ ήρθε σε αυτό το νούμερο».

Κλείνοντας ο 28χρονος χαφ ανέφερε ότι «μπορώ να κρατήσω τη διάθεση να πιέσουμε παίζοντας όποτε μπορούσαμε και να δημιουργήσουμε. Αυτό θα το βρούμε μακροπρόθεσμα. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, δίνει χαρές και μετά μπορεί να δίνει λύπες. Δεν μας κάνει καλό να το κρατήσουμε, συνεχίζουμε για τον σκοπό που έχουμε βάλει».

[ad_2]

Source link

Related posts

Εξαντλητικές δοκιμές για την Alfa Romeo Milano

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Σόρια δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους ενόψει Άρη

Grammy 2024: Η Mέγκαν Φοξ πόζαρε πιο τολμηρή από ποτέ – Το «γυμνό» φόρεμα και η νέα ροζ κώμη – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο