AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Παράνομη η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας | Ειδησεις

[ad_1]

Παράνομη έκρινε η Δικαιοσύνη την απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και της ΕΝΗΜΑΕΚ/ΥΠΑ κρίθηκε παράνομη μετά από προσφυγή της διοίκησης στη δικαιοσύνη, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Σημειώνεται πως οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας επρόκειτο να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ αύριο, Τετάρτη (28/2).

Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι «το Δ.Σ. της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 από 00.01 ως 24.00. Κατά την διάρκεια της απεργίας θα εξυπηρετηθούν μόνον οι πτήσεις που προβλέπονται από το ισχύον νομικό πλαίσιο».

Απεργία [28/2] Πώς θα κινηθούν την Τετάρτη τα Μέσα Μεταφοράς – Τι ισχύει για τα σχολεία

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Τετάρτη, καθώς η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία με αναφορά τόσο στον ένα χρόνο από το δυστύχημα στα Τέμπη όσο και στα αιτήματα για πραγματικές αυξήσεις και επαναφορά των δώρων στο δημόσιο.

Συνεχίζεται και αύριο η κινητοποίηση των ταξί, οι οποίοι βρίσκονται σε 48ωρη απεργία και μιλούν για κλιμάκωση. Λεωφορεία και τρόλεϊ έχουν κηρύξει στάση εργασίας, ενώ τα μέσα σταθερής τροχιάς συμμετέχουν στην 24ώρη απεργία.

«Ρολά» σε Τρένο, Προστιακό, Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

Στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ παίρνουν μέρος οι εργαζόμενοι των μέσων σταθερής τροχιάς. Σε απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Ρολά» και σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό όπου 7 σωματεία ανακοίνωσαν πως θα πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις.

[ad_2]

Source link

Related posts

Λέσβος: «Βουλιάζει» το νησί από Τούρκους τουρίστες με τη visa express [vid] | Ειδησεις

Συμφωνία συνεργασίας LEO Pharma –ΒΙΑΝΕΞ για την παραγωγή ηπαρινών | Ειδησεις

Γλυφάδα: Άνδρας αυτοκτόνησε μετά από επεισόδιο με τη γυναίκα του, όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο