AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Υγεια

«Προωθήσατε εμβόλια σε παιδιά λόγω στατιστικού λάθους;;»: Άρχισαν οι καταθέσεις για την 3ετία covid, vid

[ad_1]

«Έχουμε δει περιπτώσεις παρενεργειών που παιδιά υπέστησαν από το εμβόλιο λόγω του ότι αυτό προωθήθηκε σε αυτά από τους πιεζόμενους γονείς».

«Το CDC είναι ένα κρίσιμο κεφάλαιο εθνικής ασφάλειας», δήλωσε η Διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, Δρ Μάντι Κοέν κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της σχετικά με την ομοσπονδιακή απόκριση στην πανδημία του COVID-19.

Τόνισε τη σημασία των εμβολιασμών κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου του αναπνευστικού ιού και είπε, «Ο COVID εξακολουθεί να είναι η κύρια αιτία νέων νοσηλειών και θανάτων από το αναπνευστικό».

Το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Kat Cammack, όντας μέλος της αρμόδιας επιτροπής, έθεσε ερωτήματα στην Διευθύντρια του CDC σχετικά με το γιατί η Υπηρεσία έχει ιστορικό απολύσεων επιστημονικών συμβούλων που τάσσονται κατά της ατζέντας του Λευκού Οίκου.

Δηλαδή ατόμων που διαφώνησαν με τα απανωτά lockdown, τους υποχρεωτικούς μαζικούς εμβολιασμούς και τα λοιπά κορωνομέτρα τα οποία κατέστρεψαν το ανοσοποιητικό παιδιών και ενηλίκων όπως παραδέχονται πλέον ανοικτά και στην Ελλάδα οι “ειδικοί”.

«Μέλη αυτής της εξωτερικής συμβουλευτικής επιτροπής [ACIP], ιδιαίτερα στο αποκορύφωμα της πανδημίας, απολύθηκαν επειδή παρουσίασαν γνώμη που ήταν αντίθετη με την πολιτική ατζέντα του Λευκού Οίκου. Σε μια κατάσταση όπου ένα από τα μέλη του συμβούλου σας παρουσιάζει διιστάμενη γνώμη, το λαμβάνετε αυτό υπόψη ή απλώς απολύετε αυτούς τους ανθρώπους; Πρέπει να υπάρξει εξέταση πάνω σε αυτό το ζήτημα διότι πιστεύω πως έχει άμεσο αντίκτυπο στις οδηγίες που στη συνέχεια διανέμονται δημοσίως στο CDC».

Εν συνεχεία η Γερουσιαστής στράφηκε σε ένα ακόμα πιο κρίσιμο θέμα με «θύμα» μικρά παιδιά!

Αφορά το…«στατιστικό λάθος» από το CDC που έκανε μήνες να…διορθωθεί και αφορούσε την υψηλή κατάταξη του covid στις πιο συχνές αιτίες θανάτου των παιδιών:

«Ένα από τα πιο συχνά λάθη είναι ότι το CDC επαναλάμβανε ότι ο covid ήταν μία από τις 5 κυριότερες αιτίες θανάτου στα παιδιά. Πέρασαν μήνες μέχρι να διορθωθεί αυτό το στατιστικό λάθος. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των μηνών εκατομμύρια δολάρια φορολογούμενων σπαταλήθηκαν για να προμοταριστεί το εμβόλιο στα παιδιά μόνο και μόνο επειδή ένα θεμελιώδες δεδομένο ήταν αναληθές!!!».

Σε κανένα από τα δύο κομβικά ερωτήματα δεν δόθηκε καμία πειστική απάντηση. Δείγμα ενοχής μήπως;;;

freepik photo


[ad_2]

Source link

Related posts

Εξειδικευμένα κέντρα καρδιακών βαλβίδων: Τα πλεονεκτήματα της διεπιστημονικής αντιμετώπισης

Ποια συμπτώματα οφείλονταν στον καρκίνο που είχε στο πάγκρεας

Τρόποι για να αφαιρέσετε τους επίμονους λεκέδες από αποσμητικού στα ρούχα

Αφήστε ένα σχόλιο