AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Σαλαμίνα: Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε ο 71χρονος που σκότωσε τη 43χρονη σύντροφό του | Ειδησεις

[ad_1]

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε την επί 7 χρόνια σύντροφό του έφτασε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά, ενώ βγήκε από τα δικαστήρια αμίλητος

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 8/12 ζήτησε και έλαβε ο 71χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε την επί 7 χρόνια σύντροφό του έφτασε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά, ενώ βγήκε από τα δικαστήρια αμίλητος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά το απόγευμα της Τρίτης 5/12, ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα.

Τι είπε στους αστυνομικούς ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης στη Σαλαμίνα

Ο 71χρονος στην ομολογία του στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του εμφανίστηκε αμετανόητος. «Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα», φέρεται να είπε.

«Αποφάσισα να το κάνω από τη στιγμή που τη βρήκα με άλλον. Δεν εκτιμούσε όσα είχα κάνει γι’ αυτήν. Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να το κάνω. Για να μάθει. Δεν άξιζε να ζει. Κρίμα για το παιδί. Το παιδί το αγαπάω. Κρίμα που θα μείνει μόνο του. Γι’ αυτό περίμενα να φύγει το παιδί από το σπίτι, ώστε να μην είναι μπροστά. Δεν είχα φύγει από τη Σαλαμίνα μετά το περιστατικό (σ.σ. εννοεί τον ξυλοδαρμό της γυναίκας) και κοιμόμουν στο αυτοκίνητο από την Παρασκευή το βράδυ. Ήξερα τι ώρα φεύγει το παιδί και μόλις έφυγε, πήγα στο σπίτι. Την πυροβόλησα τρεις φορές και την πέτυχα δύο. Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω. Το όπλο το πήρα από έναν Ρομά στη Σαλαμίνα πριν από τρεις ημέρες. Το αγόρασα 400 ευρώ. Μετά τους πυροβολισμούς πήγα στο Κερατσίνι σε μια καφετέρια και ήπια έναν καφέ και έμεινα στο αμάξι. Σκεφτόμουν ή να παραδοθώ ή να αυτοκτονήσω. Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα».

[ad_2]

Source link

Related posts

Καιρός 03/04/2024:Σιγά σιγά απομακρύνεται η αφρικανική σκόνη | Ειδησεις

Καλύβια: “Με κλείδωνε στην ντουλάπα χωρίς νερό και φαγητό” – Τα λόγια του 16χρονου πατροκτόνου | Ειδησεις

Ρόδος: Έφτασαν στις ελληνικές θάλασσες οι μέδουσες – γίγαντες από την Ερυθρά Θάλασσα | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο