AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Σε πανηγυρικό κλίμα το Αγρίνιο υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου 

[ad_1]

Σε πανηγυρικό κλίμα το Αγρίνιο υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου το απόγευμα της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου 2023.

Αποστολή του ope.gr στο Αγρίνιο

  • Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Το Ιερό Λείψανο κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ με τη συνοδεία Πατέρων της Ιεράς Μονής, στην πλατεία Δημοκρατίας, όπου το υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και πλήθος κλήρου και λαού.

Στη συνέχεια με λιτανευτική πομπή η Τιμία Κάρα κομίστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, όπου αυτή την ώρα τελείται Δοξολογία και η Ακολουθία του Εσπερινού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχομένου του Καθηγούμενου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ.

Η Τίμια Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου θα παραμείνει στον Ιερό Ναό έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, όπου καθημερινά θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα. Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός από τις 6:00 το πρωί έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα

 ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR 

[ad_2]

Related posts

Πενθεί το Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγρινίου την απώλεια του Γεώργιου Καμποσιώρα

aitoloakarnanianews

Τροχαίο σε σημείο καρμανιόλα της ΕΟ Αγρινίου – Καρπενησίου (φωτο)

aitoloakarnanianews

Νεφώσεις και τοπικές βροχές την Τρίτη 21/11

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο