AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Σκόλα: Η Μπασκόνια αποσύρει τη φανέλα του μεγάλου Αργεντινού

[ad_1]

Η Μπασκόνια θα τιμήσει τον Λουίς Σκόλα με την ύψιστη τιμή που μπορεί να αποδωθεί σε έναν αθλητή, αποσύροντας τη φανέλα με το νούμερο 4 του Αργεντινού θρύλου.

Η Μπασκόνια υποδέχεται την Παρτίζαν (3/11, 21:30) για την έκτη αγωνιστική της EuroLeague, έχοντας τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην άκρη του πάγκου και στο περιθώριο της αναμέτρησης με τους Σέρβους, θα τιμήσει τον Λουίς Σκόλα αποσύροντας τη φανέλα με το νούμερο 4.

Ο Αργεντινός βετεράνος φόργουορντ αγωνίστηκε στην Μπασκόνια (τότε Τάου) την περίοδο 2000-07, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, τρία Copa del Rey και ισάριθμα Σούπερ Καπ πριν περάσει τον Ατλαντικό και αγωνιστεί διαδοχικά στους Ρόκετς, στους Σανς, στους Πέισερς, στους Ράπτορς και τους Νετς.

Με τη φανέλα της Μπασκόνια συμμετείχε στους τελικούς της EuroLeague το 2000-01 και σε τρία συνεχόμενα Final Four, μεταξύ 2005-07. Σε 172 συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση με τους Βάσκους και την Αρμάνι Μιλάνο, ο Σκόλα μέτρησε 13.4 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1.1 κλεψίματα.

[ad_2]

Source link

Related posts

ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός με θλάση ο Τζίνο

Γνωστός ποδοσφαιριστής ο «εγκέφαλος» του καρτέλ με τα 67 κιλά κοκαΐνης που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω στο λιμάνι του Πειραιά

Νιούκαστλ: Περιποιήθηκε 6.000 οπαδούς της με δωρεάν κασκόλ και πρωινό πριν το ντέρμπι στο Σάντερλαντ

Αφήστε ένα σχόλιο