AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Τάνια Τρύπη: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τη σκυλίτσα της που βιάστηκε!

[ad_1]

Η Τάνια Τρύπη με αφορμή τον αποτρόπαιο βασανισμό και βιασμό του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα που βρήκε τραγικό θάνατο, προχώρησε σε μία συγκλονιστική ανάρτηση.

Η ηθοποιός με ένα άκρως συγκινητικό βίντεο συστήνει στους θαυμαστές της την σκυλίτσα της την «Αγάπη» που πριν από δυο χρόνια είχε απασχολήσει την δημοσιότητα, καθώς βρέθηκε βιασμένη παρά φύση και κατά φύση στην Αλεξανδρούπολη.

Η Τάνια Τρύπη, συγκλονισμένη θέλησε να υιοθετήσει τη σκυλίτσα, προσφεροντάς της αγάπη και θαλπωρή στο σπίτι της. Όπως αναφέρει η ίδια στο βίντεο, δυο χρόνια μετά και η σκυλίτσα φαίνεται να αποκτά σταδιακά και πάλι την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους:

«Η Αγάπη πριν δυο χρόνια έζησε την κόλαση καθώς βρέθηκε βιασμένη και κακοποιημένη. Με πολλή αγάπη και υπομονή ζει πλέον ευτυχισμένη και σταδιακά αποκτά ξανά την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Η Αγάπη ήτα τυχερή δεν είναι πάντα τυχερά τα πλάσματα που κακοποιούνται καθημερινά. Η σιωπή είναι συνενοχή. Καταγγείλτε κακοποιητικές συμπεριφορές κατά των ζώων τώρα», ανέφερε η Τάνια Τρύπη.

Διαβάστε επίσης

Τόνια Σωτηροπούλου: Καθηλωτική ως καρκινοπαθής στο «Milky Way»

Πέτρος Φιλιππίδης: Έχει τρεις προτάσεις για να επιστρέψει φέτος στο θέατρο

Η Γκρέτα Λυμπεροπούλου στο Infowoman.gr: “Ο αθλητισμός δε διχάζει, αντιθέτως ενώνει!’


[ad_2]

Source link

Related posts

Η Britney Spears αποκάλυψε ότι έκανε άμβλωση όταν είχε σχέση με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ

Έξοδος για…χαλαρό ποτάκι στα χιόνια, vid

O νέος δήμαρχος Αθηναίων στο πλευρό της συντρόφου του

Αφήστε ένα σχόλιο