AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Τζον Τραβόλτα: Όλο και απομακρύνεται από την Σαηεντολογία

[ad_1]

Τα τελευταία χρόνια για τον Τζον Τραβόλτα ήταν δύσκολα με την απώλεια της συζύγου του Κέλι Πρέστον, αλλά και της καλής του φίλης Κίρστι Άλεϊ, από καρκίνο.

Και τώρα, λέγεται ότι αυτές οι τραγικές στιγμές που του άλλαξαν τη ζωή μπορεί να άλλαξαν και την αφοσίωσή του στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας. Μάλιστα, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές ενδείξεις ότι η φήμη αυτή για τον Χολιγουντιανό σταρ, θα μπορούσε να είναι αληθινή.

Η αμφιλεγόμενη εκκλησία πρόσφατα πραγματοποίησε ένα λαμπερό γκαλά που διοργανώθηκε από τον Τομ Κρουζ, αλλά από αυτό απουσίαζε ο Τζον Τραβόλτα. «Ο Τομ Κρουζ έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο με ελικόπτερο, αλλά ο Τζον επέλεξε να μην έρθει, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους σαστισμένους», είπε μια πηγή στο National Enquirer, μέσω του Radar Online. Το σημαντικό γεγονός της Σαηεντολογίας ήταν κάτι στο οποίο ο Τραβόλτα κανονικά θα είχε παρουσία, οπότε οι ψίθυροι για μια πιθανή έξοδο από την θρησκευτική οργάνωση γίνονται όλο και πιο δυνατοί, αναφέρει το sheknows.

Ένας από τους φίλους του ηθοποιού δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι «το επίπεδο εμπλοκής του μειώθηκε μετά τον θάνατο της συζύγου του Κέλι Πρέστον, και της στενής του φίλης Κίρστι Άλεϊ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Νία Βαρντάλος: «Τα κλεμμένα γλυπτά μας πίσω στον Παρθενώνα, όπου ανήκουν»

Τάσος Ιορδανίδης: Έτσι, κατάφερε να χάσει 30 κιλά

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο – Οι τρεις Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα


[ad_2]

Source link

Related posts

Έκανε αυτό το πείραμα! Στο τέλος θα δακρύσετε! vid

Προσοχή μην σας τύχει αυτό στο δρόμο! Δείτε τι πήγαν να του κάνουν, vid

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η συγκινητική ανάρτησή του για τον πατέρα του

Αφήστε ένα σχόλιο