AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Τον ξυλοκόπησαν άγρια ενώ έκανε live στο Instagram (video)

[ad_1]

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε από αγνώστους ο τράπερ Sin Boy με τη στιγμή μάλιστα της επίθεσης να καταγράφεται από τον ίδιο.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο γνωστός τράπερ φαίνεται να βρίσκεται σε κομμωτήριο, όταν δύο άνδρες με κουκούλα, χειρουργική μάσκα και γάντια, τον πλησιάζουν γρονθοκοπώντας τον, με εκείνον να πέφτει κάτω.

Ακολουθεί αναστάτωση με τους υπαλλήλους του κομμωτηρίου να φωνάζουν και να σπεύδουν να συγκρατήσουν τους δύο άνδρες που ξυλοκοπούσαν τον τράπερ, ενώ στο βίντεο φαίνεται ο ένας να σηκώνει ακόμα και ένα σκαμπό για να του επιτεθεί.

Το βίντεο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, μεταξύ αυτών και για τη γνησιότητά του, αφού σε αυτό ο Sin Boy αμέσως μετά την επίθεση σηκώνεται και φτιάχνει τα μαλλιά του, κάτι που πολλοί χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν.

Λίγες ώρες μετά το αμφιλεγόμενο βίντεο της επίθεσης, ο καλλιτέχνης επέστρεψε στα social media με μία νέα ανάρτηση και με ανανεωμένο hair look, γράφοντας χαρακτηριστικά πως “η χειρότερη δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση“.

Δείτε το βίντεο – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Διαβάστε επίσης:

Τι έρχεται τον Απρίλιο στο Μουσείο Μαρία Κάλλας του Δήμου Αθηναίων

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών – Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι


[ad_2]

Source link

Related posts

Η Έμιλυ Ραταϊκόφσκι δε νιώθει κρύο

Ρεκόρ υποψηφιοτήτων για Όσκαρ «Καλύτερης Ταινίας», κατέγραψαν γυναίκες δημιουργοί

Βενεζουέλα: Ο ψηλότερος καταρράκτης στον κόσμο! Συναρπαστικές εικόνες (video)

Αφήστε ένα σχόλιο