AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Το θαύμα δεν έγινε!Πέθανε η 17χρονη που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής | Ειδησεις

[ad_1]

Είχε καταναλώσει ζωϊκό βούτυρο

Την τελευταία της πνοή άφησε έπειτα από αρκετές ημέρες νοσηλείας το 17χρονο κορίτσι, που είχε υποστεί αλλεργικό σοκ κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Κρήτηεπειδή κατανάλωσε ζωϊκό βούτυρο.

Η 17χρονη βρισκόταν με το σχολείο της σε ξενοδοχείο της Αμμουδάρας. Σύμφωνα με το ekriti.gr, το οποίο μεταδίδει την είδηση, αναφέρεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, όταν οι γιατροί είχαν παραγματοποιήσει εξετάσεις είχαν καταλήξει ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη εξ αρχής με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή όλο αυτό το διάστημα.

Στις 2 Ιανουαρίου, ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, Ανέστης Κιούλπαλης είχε πει ότι τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε η 17χρονη μαθήτρια προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν την εγκεφαλική της λειτουργία ολοκληρώθηκαν και δυστυχώς έδειξαν ότι η μαθήτρια είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Η οικογένεια και οι φίλη της 17χρονης έχουν βουτηχθεί στο πένθος αν και ήξεραν ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και προσδοκούσαν σε ένα θαύμα. 

[ad_2]

Source link

Related posts

Καιρός χιόνια: Επελαύνει το ψύχος με χιόνια σε Χαλκίδα, Πελοπόννησο και Κρήτη | Ειδησεις

«Του έκοψαν το πόδι μήπως λειτουργήσει ο εγκέφαλος» – Σuγκλονιστική λεπτομέρεια για τον 31χρονο αστυνομικό | Ειδησεις

Καιρός: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία τύπου «Π» [vid] | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο