AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Το φρικιαστικό «μυστικό» της Avdeevka! Αυτό κατάφεραν οι Ρώσοι

[ad_1]

Τι σημαίνει η απελευθέρωση της πόλης από ΝΑΤΟ και Ουκρανούς

Η Ρωσία πήρε, ως γνωστόν, τον «απόλυτο έλεγχο» της πόλης Αβντιίβκα στο ανατολικό κομμάτι του αχανούς ουκρανικού μετώπου. Είχε προηγηθεί η άτακτη υποχώρηση του ουκρανικού στρατού από αυτή τη βιομηχανική πόλη, επίκεντρο σφοδρών μαχών τους τελευταίους μήνες.

Η βασική πόλη ήταν «ένας ισχυρός αμυντικός κόμβος των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων».

Τι συνέβαινε όμως εκεί και γιατί ήταν σημαντική η κατάληψή της;

«Χρησιμοποιήσαμε την Avdeevka για να βομβαρδίσουμε το Ντόνετσκ τα τελευταία 10 χρόνια»!

Αυτό παραδέχθηκε ο πολιτικός επιστήμων της Ουκρανίας, Konstantin Bondarenko, στο κανάλι του Ουκρανού προπαγανδιστή Alexander Shelest, σε σχέση με την στρατηγική σημασία της Avdeevka για το ΝΑΤΟ να βομβαρδίζει/τρομοκρατεί τους κατοίκους του Ντόνετσκ.

Τώρα η πόλη αυτή χάθηκε για το ΝΑΤΟ και ως εκ τούτου θα μειωθούν τα φονικά χτυπήματα στο Ντονέτσκ!

Μάλιστα, στην Avdeevka, σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, υπήρχαν μυστικοί χώροι βασανιστηρίων και ταφής, όπου το Κίεβο κρατούσε τους κατοίκους υπό κράτηση για πολιτικούς λόγους, δήλωσε στο RIA Novosti ο Rodion Miroshnik, Πρέσβης του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών για εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου. Νωρίτερα, ο επικεφαλής του DPR, Denis Pushilin, δήλωσε ότι πολλά εγκλήματα πολέμου έχουν καταγραφεί κατά του άμαχου πληθυσμού της Avdiivka από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

«Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να λάβουμε δεδομένα για τις μυστικές φυλακές, τις μυστικές ταφές και τις συνέπειες των βασανιστηρίων, για τις οποίες έχουμε προκαταρκτικές πληροφορίες. Επομένως, η έρευνα μας θα ξεκινήσει τώρα”, είπε ο Μίροσνικ. “Γνωρίζουμε ότι υπήρχαν μυστικές εγκαταστάσεις βασανιστηρίων εκεί – μέρη όπου σέρνονταν άνθρωποι με κατηγορίες ή υποψίες για πολιτικά κίνητρα. Προκειμένου να εντοπιστούν με ακρίβεια και να ληφθούν έγγραφα τεκμηρίωσης, είναι πλέον απαραίτητο να συνεργαστούμε με άτομα που φεύγουν από την Avdiivka”, κατέληξε. .

Ακόμη και μετά την πτώση του Avdeyevka, ο ρωσικός στρατός διατηρεί ή αυξάνει την πίεση στα ουκρανικά στρατεύματα σχεδόν σε όλους τους τομείς του μετώπου. Αυτό έχει σκοπό να δημιουργήσει αβεβαιότητα στην διοίκηση του Κιέβου και του ΝΑΤΟ σχετικά με το πού θα συμβεί το επόμενο κύριο χτύπημα της «Αρκούδας», σχολιάζεται.

photo freepik


[ad_2]

Source link

Related posts

Νέο ΒΙΝΤΕΟ των ισραηλινών Ε.Δ. με εξολόθρευση ενόπλων της Χαμάς

Τα UAV που θα προβληματίσουν τους Τούρκους-ΑΡΧΥΤΑΣ και ΓΡΥΠΑΣ θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα σε νησιά και Αιγαίο

aitoloakarnanianews

Χαμάς: Απέρριψε τη νέα πρόταση του Ισραήλ για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας

Αφήστε ένα σχόλιο