AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Το Epirus Βios από Χονδροελιά στα κορυφαία ελαιόλαδα του Ελαίας Καρπός

[ad_1]

Η ελαιοποίηση πραγµατοποιείται µόνο µε µηχανικές µεθόδους ενώ οι γεύσεις, τα αρώµατα και η υφή του ελαιολάδου παραµένουν αναλλοίωτα µέσω ψυχρής έκθλιψης αλλά και φύλαξης σε ανοξείδωτες δεξαµενές µε αυστηρώς ελεγχόµενη θερµοκρασία (18oC ) και όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Epirus Bios αποτελεί δηµιουργία του Σταύρου Παππά και της νέας εταιρείας Epirou Vios µε έδρα την Πλαταριά Θεσπρωτίας, η οποία θέτει ως στόχο της να συστήσει σε εγχώρια και διεθνή αγορά το ελαιόλαδο της Ηπείρου αλλά και τις ιδιότητες της σπάνιας ποικιλίας Χονδροελιάς µε την πλούσια γεύση και τα θρεπτικά συστατικά.  Όπως άλλωστε οι άνθρωποι της εταιρείας σηµειώνουν: «Το ελαιόλαδο της Ηπείρου είναι ένα άγνωστο σχετικά προϊόν αλλά τόσο ποιοτικό και ξεχωριστά γευστικό που αξίζει να το συστήσουµε σε όλο τον κόσµο».

[ad_2]

Source link

Related posts

Παραγωγή ανθρώπινης ινσουλίνης στο γάλα διαγονιδιακών βοοειδών

Tέλος στην άναρχη κατάσταση ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ λέει ο Αυγενάκης

Συνάντηση Μητσοτάκη με αγροτικούς φορείς την Παρασκευή 15 Μαρτίου

Αφήστε ένα σχόλιο