AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Χιτ – Λέικερς 108-107: Το Μαϊάμι γλίτωσε το «χαρακίρι» στη ματσάρα του Αντεμπάγιο! (vid)

[ad_1]

Οι Μαϊάμι Χιτ ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη και λίγο έλειψε να φύγει από τα χέρια τους καθώς ο Καμ Ρέντις αστόχησε σε buzzer beater τρίποντο με αποτέλεσμα να «επιβιώσουν» στο θρίλερ με τους Λέικερς (108-107).

Λίγο έλειψε να τα κάνουν μούσκεμα οι Μαϊάμι Χιτ στην αναμέτρηση με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν το προβάδισμα με 107-97 τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος, αλλά έως τη λήξη του αγώνα κατάφεραν να σημειώνουν όλον και όλον έναν πόντο! Όμως δεν το πλήρωσαν ακριβά. Εάν και θα μπορούσαν να το είχαν… πληρώσει εάν ο Καμ Ρέντις έβρισε στόχο σε αμαρκάριστο buzzer beater τρίποντο νίκης ύστερα από εξαιρετική δημιουργία του Λεμπρόν. Όμως η μπάλα βρήκε σίδερο και κάπως έτσι το Μαϊάμι κατάφερε να πάρει δια πυρός και σιδήρου τη νίκη αφήνοντας τους Λέικερς στο 0-4 μακριά από το Λος Άντζελες.

Ο Λεμπρόν παραλίγο να γυρίσει μόνος του το ματς στα τελευταία τέσσερα λεπτά ωστόσο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την μεγάλη ανατροπή της ομάδας του. Αγωνίστηκε 37 λεπτά και είχε 30 πόντους με 13/19 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο Όστιν Ριβς πρόσθεσε 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ αλλά όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων δεν ήταν και… αρκετά για να αποσοβήσουν την ήττα της ομάδας τους.

Για τους νικητές του Μαϊάμι τρεις παίκτες είχαν 22+ πόντους στο ματς! Ο Μπαμ Αντεμπάγιο ήταν συγκλονιστικός με τρομερό «triple double» καθώς τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 22 πόντους, 20 ριμπάουντ και 10 ασίστ! Άλλους 22 πόντους σημείωσε ο Τάιλερ Χίρο, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ με 28 πόντους και 3/4 τρίποντα.

Τα δωδεκάλεπτα: 33-33, 62-59, 90-79, 108-107.

[ad_2]

Source link

Related posts

Άντερ Ερέρα: «Ήταν αναπόφευκτο ότι ο Μπαπέ θα κατέληγε στον μεγαλύτερο σύλλογο στην ιστορία του ποδοσφαίρου» (vid)

Κόντρα Γκιώνη με Οβτσάροφ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Μετεωρίτης πέρασε πάνω από την Αττική: Το μοναδικό φαινόμενο που «πρασίνισε» τον ουρανό (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο