AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Χρ. Παΐσιος: “Μεγάλη τιμή ο ορισμός μου ως Πρoέδρος στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο”

[ad_1]

Ο δικηγόρος και νέος Περιφερειακός Σύμβουλος, Χρήστος Παίσιος ορίστηκε με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων με αρμοδιότητα τον Αθλητισμό, Γιάννη Βρούτση, νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου.

Σε δήλωσή του ο κ.Παίσιος αναφέρει:

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα ο ορισμός μου ως Πρoέδρου στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο, το αθλητικό στολίδι της πόλης της Ναυπάκτου.

Εμείς που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε και εργαζόμαστε εδώ αλλά και οι απανταχού Ναυπάκτιοι που επιστρέφουν στη γενέτειρά τους τα Σαββατοκύριακα ή στις διακοπές ξέρουν τι σημαίνει αυτό το γήπεδο για εμάς. 

Γνωρίζουν το όραμα του ευεργέτη του Λεπάντο, Δημητρίου Παπαχαραλάμπους. Αυτό το όραμα είμαστε αποφασισμένοι, εγώ προσωπικά και τα νέα μέλη του Δ.Σ., να υλοποιήσουμε και να εξελίξουμε.

Η Ναύπακτος, λόγω της γεωγραφικής θέσης και της απαράμιλλης ομορφιάς της, το γεγονός ότι συνδυάζει βουνό και θάλασσα, μπορεί να φιλοξενήσει πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων και να μπει πιο δυνατά στον αθλητικό χάρτη.

Εγγυώμαι ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού και τον Υπουργό, Γιάννη Βρούτση, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αναπτύξουμε τον τοπικό αθλητισμό, ατομικό και συλλογικό, αλλά και να προσελκύσουμε διοργανώσεις, που θα αφήσουν το πρόσημό του, οικονομικό και τουριστικό, στην πάντα και αποδεδειγμένα φιλόξενη τοπική κοινωνία. 

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον νυν Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων με αρμοδιότητα τον αθλητισμό, Γιάννη Βρούτση, όσο και τον προκάτοχό του και καλό μου φίλο, Γιάννη Οικονόμου, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Δεσμεύομαι, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, να γίνει το Παπαχαραλάμπειο αθλητικό σημείο αναφοράς για την Αιτωλοακαρνανία και τη Δυτική Ελλάδα.

Related posts

Θα φωταγωγηθεί το κτίριο της πρώην Τράπεζας της Ελλάδας, για την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Απογευματινή εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη στο Παπαστράτειο Μέγαρο

aitoloakarnanianews

Δύο συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή στο Αγρίνιο

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο