AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Ματούλα: Τέλος στο θρίλερ με την ταφή της – Ο γιος της, Λορέντζο αναλαμβάνει την αποτέφρωσή της

[ad_1]

Η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου, όπως την αποκαλούσαν, είχε έναν μοναχικό θάνατο, στα 76 της χρόνια, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν επτά ημέρες νεκρή στο διαμέρισμά της, μέχρι να την βρουν, μετά από έντονη δυσοσμία στην πολυκατοικία όπου διέμενε στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ματούλα είχε ένα γιο, τον Λορέντζο Καριέρε με τον οποίο οι σχέσεις τους ήταν ανύπαρκτες, τα τελευταία 15 χρόνια. Και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είχε δημιουργηθεί ένα “θρίλερ” γύρω από την ταφή της Ματούλας, καθώς αν δεν παραλάμβανε τη σορό της κάποιο οικείο πρόσωπό της, κινδύνευε να μείνει στα αζήτητα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Νίκο Νικόλιζα, ο οποίος μίλησε στο Happy Day, ο γιος της, Λορέντζο είναι αυτός που θα αναλάβει τη διαδικασία.

«Χθες αργά το βράδυ με ενημέρωσαν από το γραφείο κηδειών ότι τελικά ο γιος της, Λορέντζο θα αναλάβει να πάρει την σορό της μητέρας του και να την πάει για αποτέφρωση στην Ριτσώνα. Η Ματούλα δεν μου είχε πει για αποτέφρωση, ωστόσο, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και την διαπόμπευση που έχει φάει ο Λορέντζο, είναι λογικό να θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα αυτή η διαδικασία. Από ό,τι μου είπαν από το γραφείο τελετών δεν θα δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα γίνει η αποτέφρωση» είπε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης

Ματούλα: Ο μαναχικός θάνατος και το παρασκήνιο πίσω από την ανύπαρκτη σχέση με τον γιο της, Λορέντζο Καριέρε

Παντρεύονται σήμερα Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ – Στην Ελλάδα το γαμήλιο γλέντι


[ad_2]

Source link

Related posts

“Είχα μία σχέση που κατάλαβε ύστερα από επτά μήνες ότι είμαι Ολυμπιονίκης”

Το γατάκι με το τρελό βλέμμα… To video μερικών δευτερολέπτων με τις σχεδόν 10 εκατομμύρια θεάσεις

Θα μπορούσατε να το κάνετε;;;

Αφήστε ένα σχόλιο