AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Η Danone πουλά τις βιολογικές μονάδες γαλακτοκομικών προϊόντων της στην Platinum Equity

[ad_1]

Η πώληση των επιχειρήσεων Horizon Organic και Wallaby αποτελεί μέρος του προγράμματος αναθεώρησης του χαρτοφυλακίου και του προγράμματος περιστροφής περιουσιακών στοιχείων που ανακοίνωσε η εταιρεία τον Μάρτιο του 2022, δήλωσε η Danone σε ανακοίνωσή της, χωρίς να αποκαλύψει τα οικονομικά στοιχεία της συμφωνίας.

Προτεραιότητες ανάπτυξης

«Αυτή η πώληση, αφού ολοκληρωθεί, θα μας επιτρέψει να επικεντρωθούμε περαιτέρω στο τρέχον χαρτοφυλάκιό μας από ισχυρές, εστιασμένες στην υγεία επωνυμίες και να επανεπενδύσουμε στις προτεραιότητες ανάπτυξής μας», ανέφερε η εταιρεία. Η Danone θα διατηρήσει ένα μειοψηφικό μερίδιο στην επιχείρηση, πρόσθεσε.

Στρατηγικές επιλογές

Η εταιρεία με έδρα το Παρίσι είχε δηλώσει τον Ιανουάριο του περασμένου έτους ότι διερευνά στρατηγικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής πώλησης, για τη δραστηριότητά της στα βιολογικά γαλακτοκομικά προϊόντα στις Η.Π.Α.

Η δραστηριότητα βιολογικών γαλακτοκομικών προϊόντων της Danone στις ΗΠΑ αποτελείται από τις επιχειρήσεις Horizon Organic και Wallaby με χαρτοφυλάκιο βιολογικών γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως γάλα, κρέμα γάλακτος, γιαούρτι, τυρί και βούτυρο.

[ad_2]

Source link

Related posts

Θρίλερ με τα δύο νεκρά βρέφη στην Κάτω Αχαΐα: Τι έδειξε η ιστοπαθολογική εξέταση του 19 ημερών μωρού

Πρόστιμα και κατεδαφίσεις – Όλα όσα αλλάζουν για την προστασία του αιγιαλού

Αποκαλυπτήρια της Γαλλικής αγροτικής μεταρρύθμισης που θέλει την είσοδο 20.000 νεοεισερχόμενων ετησίως

Αφήστε ένα σχόλιο