AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Super Lig: Το πρωτάθλημα Τουρκίας επιστρέφει στις 19 Δεκεμβρίου

[ad_1]

Επιστροφή στη δράση για το πρωτάθλημα Τουρκίας μετά από ολιγοήμερη διακοπή, καθώς στη σχετική συνεδρίαση αποφασίστηκε η επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων στις 19 Δεκεμβρίου.

Σύντομο αποδεικνύεται τελικά το… λουκέτο στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Η πρωτοφανής επίθεση του προέδρου της Ανκαραγκιουτσού προς τον διαιτητή του αγώνα κόντρα στη Ριζεσπόρ συγκλόνισε τη γειτονική χώρα και ανάγκασε τους αρμόδιους να πατήσουν… στοπ στην αγωνιστική δράση, το οποίο ωστόσο δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ.

Σύμφωνα άλλωστε με δημοσιεύματα στην Τουρκία, στη σχετική συνεδρίαση που διεξήχθη αποφασίστηκε η συνέχεια των πρωταθλημάτων από την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου για την 17η αγωνιστική, με την 16η αγωνιστική να παίρνει αναβολή για μια αόριστη μελλοντική ημερομηνία.

Την ίδια στιγμή οι φωνές που καλούν τον πρόεδρο της Τουρκικής Ομοσπονδίας, Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί, να ακολουθήσει στα χνάρια του ισχυρού άνδρα της Ανκαραγκιουτσού και να παραιτηθεί από τη θέση του όλο και πληθαίνουν, με τα πρωτοφανή σκηνικά που οδήγησαν στη διακοπή του πρωταθλήματος να αποτελούν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

[ad_2]

Source link

Related posts

Κυπελλούχος Κύπρου στο μπάσκετ γυναικών η ΑΕΛ!

Σπερς – Λέικερς 119-122: Οι… λιμνάνθρωποι γλίτωσαν το σοκ (vid)

Κάιλ Γκάι: Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό

Αφήστε ένα σχόλιο