AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Έντονη «πυρηνική» δραστηριότητα στην Ρωσία! Φορτώνουν συνεχώς διηπειρωτικούς πυραύλους, vid

[ad_1]

Τα καλύτερα διαπραγματευτικά χαρτιά για την παγκόσμια «συγκυβέρνηση»

Ένας διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος Yars  φορτώθηκε σε σιλό στην μονάδα πυραύλων Kozelsky στην περιοχή Kaluga, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, με την Ρωσία να βρίσκεται σε τρομερή κινητικότητα σε ό,τι αφορά τα πυρηνικά όπλα!

Υπενθυμίζεται πως ο ρωσικός στρατός παρουσίασε πριν λίγες μέρες το περίφημο στρατηγικό διηπειρωτικό σύστημα βαλλιστικών πυραύλων εξοπλισμένο με υπερηχητικό όχημα ολίσθησης τύπου Avangard, προκαλώντας κύματα ανησυχίας ή και τρόμου στην Δύση!

Η Ρωσία, ενώ προωθεί την παγκόσμια ειρήνη μέσω της τεχνητής νοημοσύνης (ΕΔΩ), θέλει με τα όπλα της να δείξει στην Δύση πως εκείνη έχει το πάνω χέρι!!!

Το Yars ICBM, γνωστό και ως RS-24, είναι ένα ρωσικό σύστημα διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων που έχει σχεδιαστεί για την παράδοση πυρηνικών κεφαλών και έχει βεληνεκές άνω των 12.000 χλμ. Το Yars ICBM είναι ικανό να αποφύγει τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας λόγω των προηγμένων δυνατοτήτων ελιγμών του και της ικανότητάς του να εκτοξεύει πολλαπλές κεφαλές ταυτόχρονα.

“Ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος φορτώθηκε στον εκτοξευτή σιλό χρησιμοποιώντας τον υδραυλικό μηχανισμό ειδικής μονάδας μεταφοράς και φόρτωσης. Οι τεχνολογικές επιχειρήσεις συνεχίστηκαν για αρκετές ώρες”, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας στην περιγραφή του τρόπου εγκατάστασης του πυραύλου.

Το υπουργείο Άμυνας πρόσθεσε ότι η μονάδα Kozelsky θα είναι η πρώτη στις Στρατηγικές Πυραυλικές Δυνάμεις που θα επανεξοπλιστεί με το πυραυλικό σύστημα Yars με σταθερή (σιλό) βάση. Η εφαρμογή των μέτρων που σχεδιάζονται για το 2023 για τον επανοπλισμό των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων με το πυραυλικό σύστημα Yars θα αυξήσει τις μαχητικές δυνατότητες των ρωσικών στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων, τόνισε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA


[ad_2]

Source link

Related posts

Συναγερμός στην Ελλάδα για τους «μοναχικούς λύκους» – Τι είναι και πώς «χτυπούν»

aitoloakarnanianews

Τίτλοι τέλους για τα ρωσικής προέλευσης οπλικά συστήματα στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις;

aitoloakarnanianews

ΣΑΓΕ: Τακτικές-Έκτακτες Κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών ΕΔ

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο