AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Έρχεται ψυχρό μέτωπο με κρύο και βροχές: Χιόνια σε περιοχές της Αττικής (vid)

[ad_1]

Το σκηνικό του καιρού πρόκειται να αλλάξει σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ο καιρός φαίνεται πως έχει «τρελαθεί« με τις αλλαγές του να είναι ραγδαίες, καθώς μέχρι και την Πέμπτη (14/12) το σκηνικό θα είναι ανοιξιάτικο, ενώ από την Παρασκευή (15/12) θα έρθει «τσουχτερό» κρύο, ακόμα και χιόνια σε περιοχές της Αττικής.

Η πρόβλεψη του Αρναούτογλου

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου κρύο επιφυλάσσει ο καιρός για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς ακόμα και κάποιες περιοχές της Αττικής αναμένεται να δουν «μπόρες χιονιού». Ειδικότερα, το Σάββατο 16/12 αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, οι ορεινές περιοχές της βόρειας Εύβοιας και της Μαγνησίας αναμένεται να δουν χιόνι πάνω από τα 800-900 μέτρα υψόμετρο. Ο πολύ κρύος βόρειος άνεμος αναμένεται να φέρει χιονοπτώσεις το Σάββατο και στην ορεινή Αττική και ειδικότερα, σε περιοχές που βρίσκονται πάνω από τα 700-800 μέτρα υψόμετρο, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου.

Την Κυριακή 17/12 η θερμοκρασία θα βρίσκεται επίσης σε χαμηλά επίπεδα. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, αναμένονται «χιονάκια» πολύ τοπικού χαρακτήρα σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, σε υψόμετρα άνω των 300-500 μέτρων.

[ad_2]

Source link

Related posts

ΠΑΣ Γιάννινα: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Κόντε

Η βαθμολογία των προκριματικών του Euro U21: Μείωσε τον πόντο και κοιτάζει πρωτιά η Ελπίδων

Παναχαϊκή: Στην Πάτρα ο Τάτσης

Αφήστε ένα σχόλιο