AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Αγρίνιο: Αγιασμός και ομιλία από τον Παπά-ΠΑΟΚ στη Σχολή Γονέων (εικόνες & βίντεο)

[ad_1]

Αγρίνιο: Αγιασμός και ομιλία από τον Παπά-ΠΑΟΚ στη Σχολή Γονέων (εικόνες & βίντεο)


Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, με γνώμονα και πρωταρχικό σκοπό τη στήριξη του ιερού θεσμού της οικογένειας ξεκίνησε κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, 6 Νοεμβρίου 2023 τη λειτουργία της Σχολής Γονέων και στο Αγρίνιο.

Έμπειροι και καταξιωμένοι επιστήμονες, θα εμβαθύνουν και θα συζητήσουν όλα όσα απασχολούν τον σύγχρονο γονέα και σύζυγο (συζυγικές σχέσεις, οικογένεια, σχέση γονέων και παιδιών, εφηβεία, ενδοοικογενειακή και κάθε μορφής βία, κίνδυνοι του διαδικτύου, θέματα αναπηρίας κ.α.).

Η Σχολή Γονέων έχει ως σκοπό να ενημερώσει για οικογενειακά και παιδαγωγικά θέματα και μέσα από τη συζήτηση και τον ανοικτό διάλογο με τους νέους γονείς και συζύγους να συμβάλει στην ενδυνάμωση του θεσμού της οικογένειας και την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου της.

Η θερμή ανταπόκριση και η συμμετοχή των νέων συζύγων και γονέων θα συμβάλει στην επιτυχία και αυτής της ποιμαντικής πρωτοβουλίας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αγρινίου.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνός τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Χρήστος Μήτσιος γνωστός στον χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαιρικού και ως Παπά-ΠΑΟΚ. έκανε εισήγηση στο θέμα: «Γάμος, απόλαυση ή μαρτύριο;».

Αγρίνιο: Τα αεροπορικά γραμματόσημα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Φιλοτελικής Εταιρείας (εικόνες & βίντεο)

 

[ad_2]

Related posts

Αγρίνιο: Πόλος έλξης για περιπατητές η υπό ανάπλαση περιοχή στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά

aitoloakarnanianews

Έρευνες στο Αγρίνιο για παράνομο λογισμικό – Στο «μικροσκόπιο» τα γραφεία μηχανικών

aitoloakarnanianews

Aπό το Αγρίνιο στο Μεσολόγγι για αξονική ο τραυματίας τροχαίου με μηχανάκι στα Τριαντέικα

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο