AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Αγρίνιο/ πεζοδρόμια “παγίδες” στην οδό Διαμαντή!


Στην πόλη του Αγρινίου και ειδικά σε κάποια σημεία υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την πρόσβαση των πεζών στα πεζοδρόμια, καθώς τα περισσότερα δεν είναι εύκολα προσβάσιμα (ειδικά για καρότσια-ηλικιωμένους-ΑΜΕΑ) και πολλά είναι πλήρως αποκλεισμένα. Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει τη Δημοτική Αρχή.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάτοικοι της οδού Διαμαντή διαμαρτύρονται μέσω του agriniosite.gr. “Εικόνες εγκατάλειψης στην οδό Διαμαντή (στο ύψος 56 μέχρι 64) τα πεζοδρόμια τα παιδιά μας πρέπει να κάνουνε τζενγκα για να τα διασχίσουν.O φωτισμός το βράδυ δεν υπάρχει, οι λάμπες είναι καμένες…κινδυνεύουν τα παιδιά μας” αναφέρει κάτοικος της περιοχής

Μάλιστα όπως αντιλαμβάνεται κανείς από το φωτογραφικό υλικό τα πεζοδρόμια είναι απροσπέλαστα από τους πεζούς, αφού θα πρέπει, εκτός από τις χαλασμένες πλάκες, να αποφύγουν και άλλα εμπόδια. Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα οι πεζοί να περπατούν στο δρόμο με κίνδυνο κάποιου ατυχήματος ενώ ήδη έχουν σημειωθεί ευτυχώς προς ώρας μικροατυχήματα. Εάν πάλι είσαι γονιός με καροτσάκι ή άτομο με κινητικές δυσκολίες, αποκλείεται να μπορέσεις να κινηθείς στο πεζοδρόμιο της φωτογραφίας! Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια περιοχή πυκνοκατοικημένη!

Related posts

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Ερντογάν

aitoloakarnanianews

Καιρός: Έρχεται θερμή εισβολή από την Αφρική με σκόνη και υγρασία

aitoloakarnanianews

Καρκίνος του πνεύμονα: Το «θαυματουργό» χάπι που μειώνει στο μισό τον κίνδυνο θανάτου ασθενών

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο