AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

«Αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο, θα είναι πολύ θετικό»

[ad_1]

Το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών σχολίασε μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», το απόγευμα της Κυριακής.

«Βλέπω ότι γίνεται ένας πολύ μεγάλος θόρυβος, ο οποίος αντανακλάται και στα πολιτικά, δηλαδή στο κοινοβούλιο. Το θεωρώ δεδομένο και φυσικό και δεν μπορεί να μην υπάρξουν αναταράξεις για αυτά τα πράγματα. Η ελληνική κοινωνία παραμένει συντηρητική, όπως και η τηλεόρασή μας, ακριβώς γιατί νιώθει μία ζεστασιά στη συντήρηση. Βλέπετε τις απόψεις τις επίσημες της εκκλησίας, που λένε: μα είναι δυνατόν η εκκλησία να λέει αυτό; Μα, αυτό θα πει η εκκλησία και εκφράζει μία συντηρητική πλευρά. Θα ήταν παράδοξο το να πει το ανάποδο», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι η κοινωνία πρέπει να μείνει εκεί. Βέβαια, οι αλλαγές δεν γίνονται από τη μία ώρα στην άλλη. Αν ψηφιστεί, που θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο και το θεωρώ πολύ θετικό. Δεν είναι θέμα αν πρέπει ή όχι. Η ίδια η ζωή θα το κάνει κάποια στιγμή, αλλά για να το αποδεχτεί η κοινωνία θέλει χρόνο. Δεν πατάς ένα κουμπί και γίνονται όλοι πάρα πολύ ανοιχτοί στα πάντα. Είμαστε άνθρωποι, που έχουμε έντονα κατάλοιπα χριστιανικά και έχουμε μία ιστορία που έχει μεγάλη σχέση με την ανατολή. Αυτά δεν λύνονται από τη μία ώρα στην άλλη», δήλωσε στην συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Η εβδομάδα ξεκινά με… ένα τραγούδι απ’ τ’ Αλγέρι και τελειώνει με ψύχος Σκανδιναβίας

Ο Τομ Κρουζ ξανά στον ρόλο του Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ σε τρίτη ταινία Top Gun

Ο «Σασμός» επιστρέφει: Η δολοφονική επίθεση εναντίον του Μαθιού φέρνει ανατροπές!


[ad_2]

Source link

Related posts

“Απορώ γιατί το λέμε μαγειρική και δεν το λέμε κα@λα”

Χριστίνα Λαμπίρη: “Λέω ευτυχώς που δεν είμαι στην τηλεόραση

“Πήρε τη φέτα, μου την έτριψε στη μούρη και από τότε…”

Αφήστε ένα σχόλιο