AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Απόλλων Λεμεσού: Έχασε έδαφος αλλά δεν μπορεί να μην το παλέψει


Μπορεί να ηττήθηκε στο ντέρμπι της Λεμεσού από τον Άρη, και να έμεινε πίσω στη βαθμολογία, ωστόσο ο Απόλλωνας δεν γίνεται να μην «παλέψει» για την πρώτη εξάδα.

Αν και υπήρχαν οι προσδοκίες πως θα συνέχιζε νικηφόρα την πορεία του ο Απόλλωνας με τον Πάμπλο Ματσίν στον πάγκο, κάτι που φάνηκε και με την παρουσία του κόσμου χθες στο Λεμεσιανό ντέρμπι κόντρα στον Άρη, εντούτοις, η ήττα από τον συμπολίτη τον έχει αφήσει πίσω σε ότι αφορά το κυνήγι εισόδου του στην πρώτη εξάδα.

Η διαφορά από την 6η θέση του 7ου Απόλλωνα είναι στους 7 βαθμούς αυτή τη στιγμή, αλλά δεν μπορεί να τα παρατήσει. Ακολουθούν δύο αγωνιστικές όπου ο Απόλλωνας είναι το φαβορί για να πάρει ισάριθμές νίκες (με Δόξα εκτός και ΑΕΖ εντός), όπου εάν υπάρχουν βαθμολογικές απώλειες των ομάδων που είναι πιο πάνω από αυτόν, τότε στα ντέρμπι που θα έχει πιο μετά στο πρόγραμμα θα… παίξει τα ρέστα του!

Βέβαια, ο Απόλλωνας έχει και τον στόχο του κυπέλλου και το πρώτο μεγάλο του ραντεβού σε αυτόν τον θεσμό είναι στον αγώνα νοκ άουτ της 24ης Ιανουαρίου της φάσης των «16» κόντρα στη συμπολίτισσα ΑΕΛ.

Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, όπου δέχθηκε την ήττα με 1-0, ο Απόλλωνας από τη μια έχει παράπονα από κάποιες φάσεις του ρεφ, αλλά και από την άλλη είχε την ευκαιρία όταν ο Άρης έμεινε με παίκτη λιγότερο να διεκδικήσει κάτι από το ματς, αλλά δεν τα κατάφερε. Πλήρωσε το άσχημο πρώτο ημίχρονο του ο Απόλλωνας, αν και προσπάθησε στο β΄ μέρος να αντιδράσει, αλλά μάταια…

Ο κόουτς, Πάμπλο Ματσίν, ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να διορθώσει λάθη, αδυναμίες και να είναι πιο βελτιωμένος και καλύτερος ο Απόλλωνας στη συνέχεια με την ενίσχυση που έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Source link

Related posts

Futsal Κύπρου: Νίκησε και ελπίζει στον τίτλο η Ομόνοια

Οι αριθμοί που ξεχωρίζουν μετά το τέλος του πρώτου γύρου στην Γ’ Εθνική

Λουκάο: «Οι προσδοκίες μου είναι πολύ υψηλές» (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο