AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Βγήκε από το νοσοκομείο στα φούξια και με κόκκινο κραγιόν (photo)

[ad_1]

Χαμογελαστή και σε εξαιρετική διάθεση αποχώρησε από το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλευόταν επί δέκα ημέρες η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Σε φωτογραφία που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της τραγουδίστριας και ηθοποιού στο Instagram,  η Ζωζώ Σαπουντζάκη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό λίγο αφότου παρέλαβε το εξιτήριό της.

Στις σχετικές εικόνες η Ζωζώ Σαπουντζάκη εμφανίζεται να φοράει σακάκι, μπλούζα και καπέλο στις αποχρώσεις του φούξια, ενώ έχει συνοδεύσει το μακιγιάζ της με ένα κόκκινο κραγιόν.

Στην ανάρτηση στο προφίλ της τραγουδίστριας, η ίδια ευχαριστεί με ιδιαίτερα θερμά λόγια τους γιατρούς της και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της, ενώ ποζάρει ανάμεσα στους γιατρούς της.

«Πόσο Ευτυχία μπορώ να νιώθω ανάμεσα σε αυτούς τους υπέροχους Επιστήμονες μα πάνω από ΟΛΑ Ανθρώπους ! Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ ❤️ …… ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ( διευθύντρια Α Νευρολογικής Ερρικος Ντυνάν …..ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ( καθηγητής Ιατρικής σχολής ΕΚΠΑ ) ….. και ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΛΙΑΝΗΣ ( Νευρολόγος Α νευρολογικής Ερρικος Ντύναν) καθώς και τα 2 Αγαπημένα μου παιδιά @argyros1 και @vinaefstratiadou που δεν έλειψαν ούτε λεπτό από δίπλα μου ! Και φυσικά τον πρωσοπικο μου Ιατρό και κουμπάρο μου ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ και την λατρεμένη μου κουμπαρά και στήριγμα μου ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΑ», ανέφερε η λεζάντα

Διαβάστε επίσης:

Η Σία Κοσιώνη παρουσίασε το πρώτο της παιδικό βιβλίο – Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Εθελοντική αιμοδοσία του Infowoman στο AVENUE: Δώστε λίγο αίμα και σώστε ζωές


[ad_2]

Source link

Related posts

Έχετε βρεθεί σε έναν τέτοιο χώρο;; Τρομακτική εμπειρία, vid

“Πήγαινε στα δικαστήρια να τα βρεις, τι μας ζαλίζεις;”

Οι τηλεοπτικές κόντρες του 2023 που ξεχώρισαν και συζητήθηκαν περισσότερο

Αφήστε ένα σχόλιο