AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

“Γιώργο Λάνθιμε θέλω να σου αφήσω ένα βιογραφικό”

[ad_1]

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Η έκκληση που κάνει ο Μελέτης Ηλίας μέσα από την εκπομπή στον Γιώργο Λάνθιμο, τα δοκιμαστικά για παρουσίαση και πώς αντιδράει στα αρνητικά σχόλια ο ηθοποιός.

«Γιώργο Λάνθιμε θέλω να σου αφήσω ένα βιογραφικό. Ο Γιώργος Λάνθιμος γιατί δεν παίρνει έναν Έλληνα ηθοποιό στις παράγωγες του; Έχει κάνει “παπάδες” τι να κάνουμε τώρα και μπράβο του».

Αναφορικά με τα δοκιμαστικά, ο Μελέτης Ηλίας  παραδέχθηκε: «Έχω κάνει δοκιμαστικά για παρουσίαση, αλλά μου φαντάζει δύσκολο. Εννοείται ότι πάω σε δοκιμαστικά για ρόλους, δεν είμαι ο George Clooney. Έχω κάνει διαφήμιση, τώρα μας ενόχλησε;».

Για τις επαναλήψεις της σειράς που είχε συμμετάσχει «Το σόϊ σου», ο Μελέτης Ηλίας,  σχολίασε: «Έχω νιώσει το άγχος για το αν θα μπορούσα να κάνω δραματικό ρολό μετά ”Το σόϊ σου” όπου στιγματίστηκα ως κωμικός. Όταν βλέπω τις επαναλήψεις σκέφτομαι “ήμουν νιος και γέρασα”. Η γυναικά μου νοσταλγεί “Το σόϊ σου”, γιατί τότε είχαμε τα μωράς μικρά».



Ενώ στο πώς αν αντιδράει στα αρνητικά σχόλια o ο Μελέτης Ηλίας , σημείωσε: «Μου έχουν γράψει: “μας έχει κουράσει και αυτός, έλα μωρέ τον σάχλα!”. Έχω απαντήσει σε σχόλιο που έλεγε: “τον βαρεθήκαμε τον Μελέτη καλύτερα να πάει σπίτι του’’».


[ad_2]

Source link

Related posts

Το να πιστεύεις ότι φαίνεσαι νεότερος έχει μια περίεργη σχέση με το πώς γερνάς, αναφέρει μελέτη

Αυτό που κάνει ο ελέφαντας τους άφησε όλους με το στόμα ανοικτό, vid

Συγκλονιστικό βίντεο: Μοτοσικλεστής σώζει την κοπέλα του κατά τη διάρκεια ατυχήματος

Αφήστε ένα σχόλιο