AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Εκδήλωση προς τιμή του πρώην διευθυντή & Αιτωλοακαρνάνα,Χαράλαμπο Ναούμη

[ad_1]

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών διοργανωσε εκδήλωση προς τιμήν του τέως διευθυντή του ΔΣΑ Χαράλαμπου (Μπάμπη) Ναούμη στην αίθουσα τελετών του Συλλόγου (Ακαδημίας 60), ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσει η χορωδία του ΔΣΑ.

Ο κ. Ναούμης μετά από 30 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας απεχώρησε από την θέση διευθυντή στην εκπνοή του περασμένου έτους και συνέχισε την μαχόμενη δικηγορία.

Η οικογένεια του Χαράλαμπου Ναούμη είναι όλοι νομικοί. Οι δύο αδελφοί του, Κώστας και Ευάγγελος είναι δικηγόροι και η αδελφή του Ζωή είναι Ειρηνοδίκης. Η καταγωγή της νομικής οικογένειας των αδελφών Ναούμη είναι από την περιοχή της Αμφιλοχίας.

Όλες αυτές τις δεκαετίες ο Μπαμπής Ναούμης ήταν η ψυχή του ΔΣΑ. Ήταν ο διευθυντής ο οποίος ήταν πάντα στο πλευρό των υπαλλήλων του Συλλόγου και αφουγκραζόταν τα προβλήματά τους, δίνοντας παράλληλα λύση. Ήταν ο άνθρωπος που διοργάνωνε τις εκλογές στο Σύλλογο μαζί με το προσωπικό.

Ο κ. Ναούμης συνεργάστηκε όλα αυτά τα 30 χρόνια με πολλούς πρόεδρους του ΔΣΑ, όλων των πολιτικών αποχρώσεων, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με τον καλλίτερο τρόπο.

Related posts

Να μη στηθούν ψησταριές στα σχολεία για την Τσικνοπέμπτη, και να σταματήσει αυτό το «έθιμο»- Το αίτημα στον Πιερρακάκη

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Έρευνες για το όπλο του Μπάμπη στο χείμαρρο της Αγριλίας

aitoloakarnanianews

Ξεκινούν αντιπλημμυρικά έργα σε Άγιο Ηλία, Λεσίνι, Νεοχώρι, Μάστρου, Ευηνοχώρι και Μεσολόγγι

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο