AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Δολοφονία αστυνομικού στου Ρέντη: Διαψεύδει η Αστυνομία ότι έκλεισε η δικογραφία

[ad_1]

Σύμφωνα με δημοσίευμα δεν ισχύουν τα ρεπορτάζ που θέλουν την ανακρίτρια Πειραιά να κλείνει την υπόθεση για τη δολοφονία του αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη.

Στις 27/12/23, πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα που έριξαν χούλιγκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων το βράδυ της Πέμπτης (07/12) στου Ρέντη την ώρα του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και σύμφωνα με το lawandorder.gr, η δικογραφία δεν έχει κλείσει. Το εν λόγω Μέσο επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ οι οποίες διέψευσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα που θέλουν το φάκελο της υπόθεσης να έχει κλείσει.

Χαρακτηριστικά, κάποια ρεπορτάζ, ανέφεραν ότι η ανακρίτρια Πειραιά έκλεισε τη δικογραφία προκειμένου να μην παρέλθει το 18μηνο και να μην απελευθερωθεί ο 18χρονος που έχει προφυλακιστεί για την επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα.

Η υπόθεση βρίσκεται στη διαδικασία έρευνας ώστε να αποκαλυφθούν οι υποκινητές της υπόθεσης κι η ανακρίτρια φερόταν ότι προέβη στην εν λόγω ενέργεια ώστε να μην αποφυλακιστεί ο 18χρονος χωρίς να έχει γίνει η δίκη.

Τα δυο σενάρια για τους ηθικούς αυτουργούς

Δύο είναι τα σενάρια της Δικαιοσύνης, για τους ηθικούς αυτουργούς και υποκινητές των επεισοδίων.

Κατά την πρώτη εκδοχή, θα συνεχιστεί η έρευνα από την ανακρίτρια Πειραιά και προς αυτή την κατεύθυνση.

Κατά τη δεύτερη εκδοχή, το σκέλος της δικογραφίας για του υποκινητές του Ρέντη, θα συγχωνευτεί με τη μεγάλη έρευνα, για την οπαδική βία, που διενεργεί το Οργανωμένο Εγκλημα, που ψάχνει σε βάθος ετών, με βάση τα ονόματα των 200 χούλιγκανς, που έδωσαν στη Δικαιοσύνη ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

[ad_2]

Source link

Related posts

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (15/03) στο Gazzetta

Αυτές βλέπουν όλοι: Οι 5 καλύτερες ταινίες του Netflix που θα δεις το ΣΚ

16χρονες στην Κρήτη έκαναν ασήκωτη συνομήλική τους για ασήμαντο λόγο

Αφήστε ένα σχόλιο