AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Ελένη Μενεγάκη: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από την εκπομπή της

[ad_1]

Η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της ανακοίνωσε τα ευχάριστα μαντάτα! Η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη  ήταν τόσο χαρούμενη που σήμερα, 14 Μαρτίου ανακοίνωσε τα νέα στην εκπομπή της, Ελένη!

Ποια είναι αυτά;

Έρχεται τριήμερο και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της, Όπως τόνισε η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη  την Καθαρά Δευτέρα η εκπομπή της δεν θα προβληθεί και είναι τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της τυχεροί και… προνομιούχοι.

Συγκεκριμένα είπε η Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θα είμαστε εδώ να σας τα πούμε την  Καθαρά Δευτέρα, αλλά τα ξέρετε όλα αυτά! Όχι μόνο εσείς αλλά και όλη η Ελλάδα και εμείς είμαστε μέσα στους τυχερούς και προνομιούχος που μπορούμε να γιορτάσουμε αυτή τη μέρα και ευχαριστούμε πάρα πολύ»! Τριήμερο έρχεται και η Ελένη όπως φαίνεται θα αποδράσει με την οικογένειά της στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου.

Βέβαια, δεν είναι το μόνο τριήμερο, αφού και… την παραπάνω εβδομάδα την 25η Μαρτίου η εκπομπή θα είναι εκτός και η παρουσιάστρια θα απολαύσει και εκείνες τις μέρες με την οικογένειά της!

[ad_2]

Source link

Related posts

“Το πιο αστείο που μου ζητούσαν στον δρόμο όταν έπαιζα στις ‘Άγριες Μέλισσες’ ήταν… ” (Βίντεο)

EL – «Σε έψαχνα τόσο καιρό»: Δίδυμες χωρίστηκαν στη γέννα

Βρετανός τραγουδά το “Zari” της Μαρίνας Σάττι στα ελληνικά και γίνεται viral στο TikTok

Αφήστε ένα σχόλιο