AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Και δύτες στην έρευνα για τον εντοπισμό του – Δημόσια έκκληση από την αδερφή του

[ad_1]

«Όποιος ξέρει, να έρθει σε επικοινωνία, έστω και ανώνυμα. Κάποιος ξέρει…»

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Τα ίχνη του νεαρού άντρα χάθηκαν το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όταν όπως ισχυρίζεται ο 51χρονος κρεοπώλης τον μετέφερε από το σπίτι του στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ, προκειμένουνα πάει για κυνήγι με έναν φίλο του. Για την αναζήτησή του έχουν επιστρατευτεί και δύτες.

Ο 31χρονος παραμένει άφαντος, παρά τις εντατικές έρευνες των Αρχών στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. Παράλληλα, στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι κινήσεις του κρεοπώλη, του ανθρώπου που είδε για τελευταία φορά τον αγνοούμενο.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου, ωστόσο πλέον, μετά έξι ημέρες οι έρευνες έχουν εστιάσει στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, με το Λιμενικό να χτενίζει την περιοχή ακόμα και μέσα στον ποταμό στην περίπτωση που πέταξαν το πτώμα του εκεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι Αρχές δεν έχουν εντοπίσει κάτι επιπλέον, από την ανάκτηση των δεδομένων από τα κινητά τηλέφωνα ενώ το κινητό του 31χρονου δεν έχει βρεθεί ακόμα, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega.

Φαίνεται ότι οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο 51χρονος κρεοπώλης είχε μαζί το κινητό του αλλά τις κρίσιμες στιγμές το είχε κλειστό. Ως αποτέλεσμα, δεν θα μπορεί να εντοπιστεί με βεβαιότητα τοι τελευταίο στίγμα του.

Έκκληση από την αδερφή του Μπάμπη

Η αδελφή του αγνοούμενου μίλησε στο Live News για την πορεία των ερευνών αναφέροντας ότι η αγωνία τους είναι πολύ μεγάλη, καθώς δεν έχουν νεότερα σχετικά με την πορεία των ερευνών.

Μάλιστα, τόνισε: «Κάνω έκκληση όποιος ξέρει, να έρθει σε επικοινωνία, έστω και ανώνυμα. Κάποιος ξέρει…».

Κοινοποιήστε το:


[ad_2]

Source link

Related posts

Το πριμ των 10 ευρώ για δασολίβαδα συνδυάζεται με βιολογικά και αυτόχθονες

Πτώση κατέγραψαν οι λιανικές πωλήσεις της Γερμανίας τον Φλεβάρη

Αγροτική συμμαχία των 9 του Νότου για μόνιμο μηχανισμό στήριξης

Αφήστε ένα σχόλιο