AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Τα νέα ευρήματα της αστυνομίας – Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης;


Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη, στο Μεσολόγγι , συνεχίζονται, για 8η μέρα, χωρίς αποτέλεσμα.

Αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν νέες εικόνες από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το τζιπ του κρεοπώλη και στέκονται σε μια σειρά από αντιφάσεις που έχουν διαπιστώσει. Με τον 50χρονο να απαντά για όλες αυτές, πως έχει κενό μνήμης και δεν μπορεί να θυμηθεί τι συνέβη από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο στη διασταύρωση των ΤΕΙ που του είχε ζητήσει.

Όπως αποκαλύπτεται, ο 50χρονος κρεοπώλης δεν είχε αφήσει το κινητό στο σπίτι του, όπως έλεγε. Διαπιστώθηκε πως το είχε μαζί τόσο στις 20:40 όταν άφησε τον αγνοούμενο στη διασταύρωση όσο και μία αργότερα, όταν έκανε αγορές σε ψιλικατζίδικο στο Μεσολόγγι.

Το νέο στοιχείο προέκυψε από τις απαντήσεις εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, που έδειξαν πως ο κρεοπώλης τη νύχτα της εξαφάνισης, βρέθηκε κάποια στιγμή στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου πλέον επικεντρώνονται και οι έρευνες.

Στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ο 50χρονος επανέλαβε πως θυμάται μόνο μέχρι τη στιγμή που άφησε τον νεαρό αγνοούμενο στο σημείο που του ζήτησε. Στη συνέχεια όπως φέρεται να είπε έκανε χρήση ουσιών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θυμηθεί και να εξηγήσει τις κινήσεις που έκανε.

Οι στενοί συγγενείς του αγνοούμενου μιλούν ανοιχτά για εγκληματική ενέργεια και πιστεύουν ότι στο τέλος θα αποδειχθεί πως δεν εμπλέκεται μόνο ένα πρόσωπο.

Αστυνομικοί, άνδρες της πυροσβεστικής αλλά κι εθελοντές έχουν σκανάρει μια έκταση 1.500 στρεμμάτων. Με βάρκες ερευνήθηκαν και σημεία της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, χωρίς όμως να υπάρξει κανένα στοιχείο.

Στις 4 Ιανουαρίου, στις 20:20 το βράδυ, ο κρεοπώλης πήρε τον αγνοούμενο από το σπίτι του, στον οικισμό του Αγίου Θωμά στο Μεσολόγγι και όπως είπε τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στη παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό προς Ευηνοχώρι. Δέκα λεπτά αργότερα το όχημα βγαίνει από τον εθνικό δρόμο και κινείται προς αγροτική περιοχή. Στις 21.10 το τζιπ του κρεοπώλη επιστρέφει προς την πόλη του Μεσολογγίου και στις 21:30 επιστρέφει στο σπίτι του, αν και για την απόσταση με αυτοκίνητο ήταν αρκετά μόλις 7 λεπτά.

Όπως δείχνουν οι κάμερες του ψιλικατζίδικου, ο κρεοπώλης πήγε για να αγοράσει χαρτί υγείας στις 21:41 λεπτά εκείνη τη νύχτα. Μάλιστα, αμέσως μετά συνέχισε ευθεία, σε αντίθετη κατεύθυνση από το σπίτι του.

Οι έρευνες του δύτη θα επικεντρωθούν κυρίως στην περιοχή του αεροδρόμιου άλλα και στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια.

Τι «έδειξε» το κινητό του αγνοούμενου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Μέσα από αναλύσεις που έχουν γίνει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, προκύπτει ότι το κινητό του θύματος εμφανίζεται να κλείνει περίπου στις δώδεκα παρά δέκα (23.50) το βράδυ.

Πράγμα που σημαίνει ότι δύο ώρες μετά την εξαφάνιση του αγνοούμενου Μπάμπη το κινητό του είχε παραμείνει ανοιχτό. Έτσι πιθανολογείται ο δράστης να πήρε μαζί του το κινητό του εξαφανισθέντα κι ίσως το πέταξε σε ένα άλλο σημείο, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί σε κάθε περίπτωση και το ενδεχόμενο να έκλεισε το κινητό από μπαταρία.

Τα δεδομένα αυτά προέρχονται από το facebook που ήταν συνδεδομένο το κινητό του νεαρού εκείνη την ώρα και παρέμεινε ανοιχτό.

Στο μικροσκόπιο το κινητό τηλέφωνο της αδερφής του Μπάμπη

Νέα εξέλιξη στο θρίλερ του Μεσολογγίου με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, καθώς οι Αρχές έκαναν έρευνα στο κινητό τηλέφωνο της αδερφής του, Μαρίας.

Σύμφωνα με το STAR, ο λόγος είναι πως τα δυο αδέρφια είχαν συνδέσει τα κινητά τους σε οικογενειακό πρόγραμμα και οι Αρχές προσπαθούν με τον τρόπο αυτό να ανασύρουν δεδομένα για το πού μπορεί να βρίσκεται το τηλέφωνο του 31χρονου αγνοούμενου.

Από κει και πέρα το αυτοκίνητο του 50χρονου έχει ερευνηθεί εξονυχιστικά και δεν έχει βρεθεί κάτι μέχρι τώρα, παρά μόνον γενετικό υλικό στην θέση του συνοδηγού από τον Μπάμπη όπως ήταν φυσικό, αφού ο 50χρονος είπε ότι τον μετέφερε στην διασταύρωση του ΤΕΙ.

Ωστόσο το όχημα είχε παραμείνει δυο ημέρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας.

Αναμένονται εντάλματα σύλληψης

Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών, επίσης, έχει συλλέξει καταθέσεις από άτομα στο στενό κύκλο του 30χρονου αλλά και κατοίκων της περιοχής.

Αυτές οι καταθέσεις έχουν οδηγήσει την έρευνα σε ένα νέο στάδιο σε συνδυασμό με την ανάλυση που έχει γίνει σε «κλώνο» που έχει δημιουργηθεί της συσκευής του κινητού του 30χρονου.

Όπως μεταδίδει το Mega, αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης τις επόμενες ώρες.

Related posts

Με πρωτοβουλία Σταρακά το ΠΑΣΟΚ φέρνει στη Βουλή το κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ 

aitoloakarnanianews

Αιτωλοακαρνανία: Το πρόγραμμα των rapid tests για την Τρίτη, 21/11

aitoloakarnanianews

Ανείπωτη θλίψη σε Αγρίνιο & Καρπενήσι για το χαμό του Θοδωρή Τσώνη σε τροχαίο

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο