AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Η παγκόσµια φιλοδοξία της Yara

[ad_1]

Ένα ανθεκτικότερο σύστηµα παραγωγής µπορεί να συµβάλλει µε ουσιαστικό τρόπο σε σταθερότερες αποδόσεις µε βελτιωµένα ποιοτικά χαρακτηριστικά, προς όφελος της ανθρώπινης υγείας.

Ως η µόνη παγκόσµια εταιρεία θρέψης των καλλιεργειών, µε περισσότερα από 100 χρόνια αγρονοµικής εξειδίκευσης, η Yara ηγείται της αλλαγής αυτής µε την ανάπτυξη ολοκληρωµένων λύσεων που βασίζονται στην γνώση και την τεχνολογία. Βασικό κοµµάτι της φιλοδοξίας µας είναι η ανταλλαγή γνώσεων σε παγκόσµιο επίπεδο. Βοηθάµε τους αγρότες να παράξουν τροφή µε µετρήσιµο τρόπο, υπεύθυνα, προστατεύοντας το περιβάλλον, ενισχύοντας την ποιότητα ζωής.

Υπό το πρίσµα αυτό και για να συνεχίσουµε να εκπληρώνουµε την αποστολή της Yara -να θρέψει υπεύθυνα τον παγκόσµιο πληθυσµό και να προστατεύει τον πλανήτη- θα αναπτύξουµε ένα µέλλον µε θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Με τη νέα φιλοδοξία µας, θα επιδιώξουµε να κλιµακώσουµε την ανταλλαγή γνώσεων της Yara για να δηµιουργήσουµε µετρήσιµο, θετικό παγκόσµιο αντίκτυπο, να βοηθήσουµε στην παραγωγή τροφής για τον παγκόσµιο πληθυσµό και να συµβάλουµε σε ένα υπεύθυνα µέσω δράσεων στην προστασία του περιβάλλοντος, µειώνοντας τις εκποµπές ρύπων και θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Η Yara ιδρύθηκε το 1905 για να αντιµετωπίσει το τότε αναδυόµενο επισιτιστικό πρόβληµα της Ευρώπης. Σήµερα, έχει παγκόσµια παρουσία µε σχεδόν 17.000 υπαλλήλους, καταγράφοντας πωλήσεις σε 160 χώρες

Το γνώριζες ότι η Γη  έχει σφυγµό;

Στην Yara, προσεγγίζουµε αυτό το µυστηριώδες επιστηµονικό φαινόµενο σαν σύµβολο της φιλοδοξίας µας: Να αναπτύξουµε ένα διατροφικό µέλλον µε θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Οι αυξανόµενες προκλήσεις της επισιτιστικής ασφάλειας, της υποβάθµισης του εδάφους, της κλιµατικής αλλαγής και των διαταραχών της εφοδιαστικής αλυσίδας απαιτούν άµεση δράση από όλους µας.

Στη Yara, αναγνωρίζουµε ότι πρέπει να λάβουµε µέρος στην αντιµετώπιση των προκλήσεων αυτών. Θα κάνουµε ό,τι είναι δυνατόν για να οδηγήσουµε το µετασχηµατισµό του συστήµατος παραγωγής τροφίµων προς όφελος της αποκατάστασης των εδαφών µας, τη µείωση των εκποµπών και τη βελτίωση της πρόσβασης σε υγιεινά τρόφιµα.

Αυτός είναι ο λόγος που εµείς, καθοδηγούµενοι από τον σκοπό µας, την επιστήµη και τα περισσότερα από 100 χρόνια αγρονοµικής γνώσης, δεσµευόµαστε να δώσουµε πίσω στη Γη περισσότερα απ’ όσα παίρνουµε. Η φιλοδοξία µας να αναπτύξουµε ένα διατροφικό µέλλον µε θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο είναι και η δέσµευσή µας να γίνουµε µέρος της λύσης και ενισχύει τον σκοπό µας να θρέψουµε υπεύθυνα τον κόσµο προστατεύοντας τον πλανήτη.

Η ανάπτυξη ενός διατροφικού µέλλοντος µε θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο βασίζεται σε δύο στρατηγικούς πυλώνες:

  1. Επιτάχυνση της λειτουργικής στρατηγικής µας, µέσω της ανάπτυξης επιχειρηµατικής κουλτούρας και συνεχούς βελτίωσης, των αποτελεσµατικών λειτουργιών και την επίτευξη κλιµατικής ουδετερότητας µέχρι το 2050.

  1. Επέκταση του εύρους του χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών, µε την ανάπτυξη νέων ψηφιακών πλατφόρµων, την πράσινη και µπλε αµµωνία, και το market place καθαρού άνθρακα.

[ad_2]

Source link

Related posts

ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΙΚΑ!! ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ!!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΕΩΣ 22/12/2023- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΟΠΕΚΑ!

Νέες εμπορικές ευκαιρίες για εξαγωγείς αγροδιατροφικών προϊόντων δημιουργεί το εμπόριο της ΕΕ

Αφήστε ένα σχόλιο