AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μπάνκι: «Σκληρός και πειθαρχημένος ο Παναθηναϊκός, ο Λεσόρ έκανε δουλειά με την αθλητικότητά του»

[ad_1]

Ο Λούκα Μπάνκι απένειμε τα εύσημα στον Παναθηναϊκό για την σκληράδα που έδειξε, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Λεσόρ για την αθλητικότητά του.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε μετά την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, που πήρε μια καλή νίκη. Με τον τρόπο, που παίζαμε για 30 λεπτά, πίστευα πως μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος ανταγωνιστικά, αλλά στο κρίσιμο σημείο δεν ήμασταν έτοιμοι. Ο Παναθηναϊκός ήταν σκληρός, έκανε δύο φάουλ σε 16 λεπτά με μια πολύ καλή άμυνα με εξαιρετική πειθαρχία».

Και συνέχισε: «Παίξαμε σκληρά και στην τρίτη περίοδο δείξαμε, ειδικά, ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, αλλά στα τελευταία λεπτά κάναμε αρκετά λάθη. Ο Παναθηναϊκός έκανε φοβερή δουλειά και ο Λεσόρ τον βοήθησε με την αθλητικότητά του. Πρέπει να σταθούμε περισσότερο στις λεπτομέρειες, να δείξουμε συνέχεια και συνέπεια στο παιχνίδι μας. Είχαμε μια καλή απόδοση για 30 λεπτά, αν και δεν κάναμε κάτι σπουδαίο, ενώ το ποσοστό μας στα τρίποντα, πλην του Μπελινέλι, δεν ήταν επίσης καλό. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο».

Για το μέλλον: «Έχουμε δείξει ένα καλό επίπεδο επιθυμίας και μαχητικότητας, παίρνοντας πράγματα από κάθε παίκτη. Είχαμε και κάποιες αλλαγές και προσαρμοζόμαστε, περιμένοντας τους Μίκι και Πολονάρα, για να βελτιωθούμε και να μοιράσουμε καλύτερα τις ευθύνες. Κάθε φορά προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν συγκρίνω το ματς αυτό με το πώς είχαμε παίξει με τη Ρεάλ, αυτό είναι κάτι που δείχνει, ότι είμαστε σε καλή κατεύθυνση. Η διοργάνωση έχει πολύ δρόμο και εξαιρετικές ομάδες, εμείς πρέπει να βρούμε συνέχεια και συνέπεια στο παιχνίδι μας, και δη εκτός έδρας, όπου δεν μπορείς να έχεις τέτοια σκαμπανεβάσματα. Μου αρέσει, πάντως, η επιθυμία και το πνεύμα των παικτών μου και μπορούμε και καλύτερα, μαθαίνοντας ο ένας τον άλλο».

[ad_2]

Source link

Related posts

Ανόρθωση: Προβληματισμός ναι, αποχώρηση όχι

Διαμαντής: «Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα»

Μια Ιστορία από την Πόλη: Το μεγάλο ντοκιμαντέρ του Gazzetta για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στο YouTube!

Αφήστε ένα σχόλιο