AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Νέα Σαλαμίνα: Το αξίζει αυτός ο κόσμος, ο ρομαντισμός μία διαφορετικές φιλοσοφίας…

[ad_1]

Ακόμη δεν έχει χωνευτεί η βαριά ήττα από την Πάφο και ο οδυνηρός αποκλεισμός από τα ημιτελικά του κυπέλλου στη Νέα Σαλαμίνα. Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο γεμίζοντας του μετά από πολύ καιρό έφυγε πικραμένος και απογοητευμένος.

Ονειρεύτηκε την ομάδα του να κάνει το βήμα παραπάνω αλλά έμεινε με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες. Αυτός ο κόσμος αξίζει πολύ περισσότερα και είναι ένα μεγάλο στοίχημα και για τους ποδοσφαιριστές και για τη διοίκηση να καταφέρει να τον φέρει ξανά στο γήπεδο και το κυριότερο να τον κρατήσει στο γήπεδο μαζικά σε κάθε αγωνιστική.

Φανταστείτε αυτός ο κόσμος να είναι σε κάθε εντός έδρας ματς στο «Αμμόχωστος» τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Ένα γεμάτο «Αμμόχωστος» θα είναι πραγματική έδρα που δύσκολα θα περνά η οποιαδήποτε ομάδα.

Μέσα από την σκληρή δουλειά, τις σωστές επιλογές και ένα ανταγωνιστικό σύνολο οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να τον φέρουν πίσω και να τον κρατήσουν στο γήπεδο.

Φέτος με τα παιχνίδια στο δεύτερο γκρουπ είναι αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο. Τη νέα σεζόν όμως ίσως είναι ένα μεγάλο στοίχημα που η διοίκηση θα κληθεί να παλέψει να κερδίσει.

Όσο δύσκολο κι αν είναι με τις άλλες ομάδες των οποίων τα μπάτζετ έχουν ξεφύγει, ο ρομαντισμός στη Νέα Σαλαμίνα παραμένει και αυτό κάνει την όλη της προσπάθεια ακόμη πιο δύσκολη αλλά συνάμα ακόμη πιο γλυκιά στο δρόμο για την επιτυχία που μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είναι.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ο Τόλκιν έστελνε ως Άγιος Βασίλης γράμματα στα τέσσερα παιδιά του

Λίβερπουλ: «Φρενάρει» για Αλόνσο, προβάδισμα οι Αμορίμ και Ντε Τσέρμπι, σύμφωνα με τους Times

Error 404 | gazzetta.gr

Αφήστε ένα σχόλιο