AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Για πρώτη φορά ναύαρχος του ΠΝ στο διοικητικό συμβούλιο

[ad_1]

Στις 14/02/2024 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Για πρώτη φορά ένας Ναύαρχος (ε.α.) του Πολεμικού Ναυτικού, ο Βασίλης Πολίτης ιδρυτής και CEO των εταιρειών MSI HELLAS ΙΚΕ και Ελληνικές Θάλασσες ΝΕΠΑ, εξελέγη μέλος του Δ.Σ. εκπροσωπώντας περίπου 6.600 επαγγελματικά και τουριστικά σκάφη αναψυχής.

Το Δ.Σ. συνήλθε σε συνεδρίαση με τη νέα του σύνθεση για τη συγκρότησή του σε σώμα και την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρων και της  Διοικούσας Επιτροπής την Πέμπτη 15.02.2024.

Μετά το πέρας της εν λόγω συνεδρίασης και την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών παραβρέθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΝΕΕ ο Υφυπουργός Ναυτιλίας ο κ. Ιωάννης Παππάς  ο οποίος αφού συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες, επαίνεσε το ΝΕΕ για το έργο του και για τη συνολική προσφορά του στην ανάπτυξη της ελληνικής ναυτιλίας.

[ad_2]

Source link

Related posts

Βρετανικά μαχητικά απογειώνονται από την Κύπρο με το Ιράν να έχει δηλώσει ότι όσοι «βοηθούν τις επιθέσεις θα είναι στόχος»

EL – Σχεδόν 70.000 εκτοπισμένοι εξαιτίας επιθέσεων τζιχαντιστών στη Μοζαμβίκη

Ανάπτυξη της Πυροβολαρχίας Patriot στην Σ. Αραβία και της Φρεγάτας ΥΔΡΑ στην Ερυθρά Θάλασσα – Γιατί είναι σημαντικές κινήσεις για την Ελλάδα

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο