AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 15/01

[ad_1]

Δείτε τις σημερινές αστρολογικές προβλέψεις

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 15/1 για κάθε ζώδιο.

Κριός 21/3 – 20/4

Οι ανασφάλειές σου θα σε οδηγήσουν σε συμπεριφορές που θα πληγώσουν τους γύρω σου γι’ αυτό κοίταξε να διαχειριστείς με ψυχραιμία τους φόβους σου και ειδικά στη δουλειά. Να προσέξεις σε οικονομικές συναλλαγές γιατί κάποιοι θα θελήσουν να σε ξεγελάσουν. Αν είσαι δεσμευμένος μην προκαλέσεις καβγά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα είναι δύσκολη η επικοινωνία.

Ταύρος 21/4 – 20/5

Προβλήματα του παρελθόντος σε ταλαιπωρούν ψυχικά κι είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς. Καλύτερα να ζητήσεις τη βοήθεια ενός ειδικού και να αλλάξεις νοοτροπία. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος προηγούμενες ερωτικές απογοητεύσεις γίνονται τροχοπέδη και δεν σε αφήνουν να εστιάσεις σε κάτι καινούργιο.

Δίδυμοι 21/5 – 20/6

Θέλεις με κάθε τρόπο να επιβάλεις τις απόψεις σου κι αυτό θα γίνει αιτία συγκρούσεων στη δουλειά σου. Καλό είναι να μην το φτάσεις στα άκρα και να αφήσεις το ομαδικό πνεύμα να επικρατήσει. Αν είσαι δεσμευμένος ξέρεις τι ζητάς από το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα αφεθείς σε μια νέα γνωριμία που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σου.

Καρκίνος 21/6 – 22/7

Η μέρα σου θα ξεκινήσει κάπως περίεργα με εντάσεις στη δουλειά σου αλλά μέχρι το απόγευμα θα καταφέρεις να βρεις ισορροπία. Αυτό σημαίνει πως θα ξεμπλοκάρεις και κάποιες χρόνιες υποθέσεις που σε απασχολούν. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις πάθος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα δείξεις αμέσως ενδιαφέρον σε πρόσωπο που σε πολιορκεί. Προβλέπεται σύντομη σχέση.

Λέων 23/7 – 22/8

Η ένταση που θα επικρατεί στον επαγγελματικό σου χώρο θα βάλει φραγμούς σε ενδεχόμενα σχέδια επέκτασης. Θα πρέπει να περιορίσεις το άγχος και την αλαζονεία σου γιατί θα πεις λόγια στους συνεργάτες σου για τα οποία θα μετανιώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε τι λες ενώ αν είσαι αδέσμευτος με τον τρόπο σου απομακρύνεις πρόσωπα.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Θα είσαι αρκετά αισιόδοξος και ίσως αποφασίσεις να παρακολουθήσεις κάποια σεμινάρια που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στη δουλειά σου. Είναι μια πολύ καλή περίοδος. Μην ακούς τρίτα πρόσωπα και στηρίξου σε δικές σου αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος θα βάλεις περισσότερο ρομαντισμό στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο θα σου κάνει αμέσως εντύπωση.

Ζυγός 23/9 – 22/10

Θα έχεις τόσο πολλές επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις που θα πνιγείς στο άγχος. Ηρέμησε και φρόντισε να βάλεις σε τάξη, με προτεραιότητα, τις δουλειές που έχεις να κάνεις. Μην πάρεις σήμερα σοβαρές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μη ρίχνεις τις ευθύνες στο ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην κολλάς σε τελειωμένες καταστάσεις.

Σκορπιός 23/10 – 21/11

Θα παραξενευτείς καθώς σήμερα θα δεις πρόσωπα να φεύγουν από δίπλα σου και άλλα να έρχονται κοντά σου. Μην εμποδίσεις κανέναν, ούτε να επιμείνεις να μείνουν αν δεν το θέλουν. Με τη διαίσθησή σου θα καταλάβεις ότι καθετί γίνεται για καλό. Το ίδιο ισχύει και για τα αισθηματικά σου. Ή όλα ή τίποτα, αυτό αποφασίζεις. Είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Η υπεραισιοδοξία σου θολώνει την κρίση σου. Πρόσεξε γιατί θα χάσεις το μέτρο και με τη νευρικότητα που έχεις θα τσακωθείς με συνεργάτες σου ή πολύ δικά σου πρόσωπα. Ηρέμησε και να ελέγξεις την κυκλοθυμία σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην πιέζεις το ταίρι σου με ξεσπάσματα ζήλιας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος πλησιάζεις ένα νέο πρόσωπο.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Να μην είσαι πεισματάρης γιατί θα διαταραχθούν οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου και δεν σε συμφέρει. Πρόσεξε γιατί αν δεν αφήσεις και τους άλλους να μιλήσουν, η ρήξη θα είναι ανεπανόρθωτη. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί το ταίρι σου έχει παράπονα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος από πείσμα θα χαλάσεις γνωριμία.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Ήρθε καιρός να αποφασίσεις τι θα κάνεις και να σκεφτείς θέματα επαγγελματικά και προσωπικά με ψυχραιμία. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για οικονομικά θέματα και να μείνεις μόνος να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις. Στα αισθηματικά σου, άσε τις ανασφάλειες στην άκρη και αγκάλιασε το ταίρι σου ή προχώρα στο καινούργιο.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Σε απασχολούν πολύ τα επαγγελματικά θέματα κι αυτό θα σε γεμίσει άγχος και αρνητικότητα. Προσπάθησε να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου με πρόσωπα που τους έχεις εμπιστοσύνη και θα σου πουν το σωστό. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 15/01/2024

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

Αυτό που έφτιαξε με το σώμα της δεν το έχουμε ξαναδεί! vid

H Βίκυ Τσοχατζοπούλου εγκαταλείπει πικραμένη την Ελλάδα – Φεύγει μαζί με τον γιο της

Ακόμα την κυνηγάει λένε – Θα κλάψετε από τα γέλια με το ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε ένα σχόλιο