AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Θα προφυλαχθούν κόντρα στην Κηφισιά οι Αλεξανδρόπουλος και Ρίτσαρντς


Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Αλεξανδρόπουλο όσο και τον Ρίτσαρντς μεταξύ άλλων κόντρα στην Κηφισιά.

Μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο πρωτάθλημα από την Κηφισιά με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ γνωρίζει ήδη πως δεν θα είναι στα πλάνα του ο Σαντιάγο Έσε καθώς θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς, ενώ ο Πεπ Μπιέλ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει δύο ακόμα απουσίες, αφού τόσο ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος όσο και ο Ομάρ Ρίτσαρντς, αποφασίστηκε να μείνουν εκτός από αυτό το παιχνίδι.

Αμφότεροι θα προφυλαχθούν από τον έμπειρο κόουτς για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη (17/01). Από εκεί και πέρα, ο Κίνι διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα και συγκεκριμένα στα αριστερά της άμυνας αντί του Ορτέγα.

Μία πιθανή εντεκάδα είναι ο Πασχαλάκης στην εστία, ο Ροντινέι με τον Κίνι (ή Ορτέγα) στα άκρα της άμυνας και ο Μπιανκόν με τον Ρέτσο ως στόπερ. Στη μεσαία γραμμή ο Μαντί Καμαρά θα μοιραστεί τον άξονα με τον Καρβάλιο, έχοντας μπροστά τους τον Φορτούνη. Στα άκρα ο Ποντένσε με τον Μασούρα δείχνουν τα φαβορί ενώ στην κορυφή υπάρχει ένα ερωτηματικό μεταξύ Ναβάρο και Γιόβετιτς.

Source link

Related posts

Ο ΠΑΟΚ δεν στηρίζει τον Λύρατζη

Επεισόδια στο Ρέντη: 33 ανήλικοι και τρεις γυναίκες φέρονται να είναι ανάμεσα στους προσαχθέντες

Eπιστήμονες ανακάλυψαν τη χειρότερη και την καλύτερη ώρα της ημέρας!

Αφήστε ένα σχόλιο