AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Πιάνει δουλειά την Κυριακή ο Μεντιλίμπαρ

[ad_1]

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και αναλαμβάνει και επίσημα.

Ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός είχε ένα γεμάτο πρόγραμμα το Σάββατο επί ελληνικού εδάφους. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αρχικά έφτασε στην Αθήνα και μετά μετέβη στο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός – ΟΦΗ, όπου συναντήθηκε και με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μαρινάκης με τον Μεντιλίμπαρ

Μαζί του ο 62χρονος Βάσκος είχε 2 συνεργάτες. Τον πολύ έμπιστό του, Τόνι Ρουίθ, που τον θεωρεί κάτι παραπάνω από γυμναστή και τον είχε μαζί του από το 2002 (σε αρκετές ομάδες φυσικά) έως και σήμερα.

Επίσης τον Φρανκ Ρίκο, τον οποίο είχε βοηθό του και στη Σεβίλλη. Αναμενόταν δε να έχει και αναλυτή. Σε επίπεδο ανθρώπων του staff στον Ολυμπιακό ο Παναγιώτης Αγριογιάννης επανέρχεται ως προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα. Ο Μεντιλίμπαρ από μέρους του ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και αναμένεται την Κυριακή να ανακοινωθεί από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Πρώτα όμως θα πιάσει δουλειά το πρωί στον Ρέντη, όπου θα έχει προπόνηση. Την πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό πριν τον αγώνα με τη Φερεντσβάρος την Πέμπτη στο Φάληρο.

[ad_2]

Source link

Related posts

Πέθανε φίλαθλος στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα Κινγκς-Πέλικανς

Στίβος: Πουλήθηκε το μετάλλιο του Μπίμον από το Μεξικό

Άρης Λεμεσού: Κοντά στην Τουλούζ ο Μπαμπίκα

Αφήστε ένα σχόλιο