AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης είναι μοναδικός, χωρίς υπερβολή!

[ad_1]

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης δεν είναι απλώς επαρκής στην εκτέλεση των πολυποίκιλων και πολυδιάστατων καθηκόντων και αρμοδιοτήτων του. Είναι μοναδικός, χωρίς υπερβολή. Καταφέρνει με την πολιτική που ασκεί με σταθερό τρόπο να θέτει σε τροχιά ανάπτυξης την περιοχή, σε διαρκή βάση συνεργάζεται αρμονικά και αποτελεσματικά με τους στενούς και ευρύτερους συνεργάτες του, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν διστάζει να επικοινωνεί και ο ίδιος με οποιονδήποτε έχει κάποιο θέμα προς επίλυση ή συνεργασία με το Δήμο, είτε είναι πολίτης, επιχείρηση, υπηρεσία ή οργανισμός.

Με αξιοθαύμαστη ικανότητα καταφέρνει να εμπνέει τους συνεργάτες του, και να συνεργάζεται αποτελεσματικά με όλους, γεφυρώνοντας διαφωνίες και χτίζοντας την ομοψυχία για το καλό του Δήμου! Για τον ίδιο σκοπό, την ευημερία και την πρόοδο του Δήμου του, που έμπρακτα αγαπάει από καρδιάς, δεν διστάζει να αξιοποιεί και τις προσωπικές του γνωριμίες ….

Με το ίδιο ενδιαφέρον όμως ασχολείται και με ζητήματα, που παρότι δεν είναι της αρμοδιότητάς του προστρέχει να βοηθήσει όπου μπορεί.

Προσφάτως για παράδειγμα μετά από βροχόπτωση είχαμε ανατροπή οχήματος στον δρόμο προς Αστακό στο ύψος του ΧΥΤΑ και ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης άμεσα ανταποκρίθηκε για παροχή βοήθειας.

Άξιος!

Related posts

Μήνυμα Θανάση Κασόλα για την 25η Μαρτίου

aitoloakarnanianews

Με μεγάλη επιτυχία το “Δεν πληρώνω, Δεν πληρώνω!” από το εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου στο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου

aitoloakarnanianews

Στην Κροατία ο Αγρινιώτης Φώτης Ζησιμόπουλος για τον δυνατό αγώνα 168 χλμ του Istria 100 by UTMB!

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο