AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Ο καιρός σήμερα 8/4/2024 – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί

[ad_1]

Η ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά και νότια, οι τοπικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη, και οι σχεδόν θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, 8/4 ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε πτώση στα ανατολικά και νότια.

Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα, με τοπικές βροχές στα βόρεια και ορεινά τμήματα της Κρήτης. Η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 20 βαθμούς), 11 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 10 έως 22 βαθμούς στην Ήπειρο), 14 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 12 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Ιόνιο μέτριοι 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά τις πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Κοινοποιήστε το:


[ad_2]

Source link

Related posts

Μήνας Ξινόμαυρου ο Νοέμβριος για το Κτήμα Κυρ-Γιάννη

Πολυλειτουργικά και επισκέψιμα αγροκτήματα και οινοτουρισμός στην συνάντηση Αυγενάκη-Ράπτη

Σε σταθερή άνοδο οι τιμές αργού πετρελαίου λόγω περικοπών ΟΠΕΚ+

Αφήστε ένα σχόλιο