AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης: «Μακάρι να μην είχα δώσει τραγούδια μου στον Σάκη Ρουβά» (vid)

[ad_1]

Ο στιχουργός ανέφερε πως θα επιθυμούσε να μην είχε δώσει τραγούδια του στον Σάκη Ρουβά και εξήγησε τον λόγο.

Ο γνωστός στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης, μίλησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι!».

Σύμφωνα με όσα είπε, στηρίζει την στάση του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους και παράλληλα «κατακεραυνώνει» τον Σάκη Ρουβά.

«Ο δίσκος που ετοιμάζουμε με τον Γιώργο Νταλάρα είναι μια δουλειά ετών, που περιλαμβάνει 10 κοινωνικά τραγούδια. Είμαι πολύ περήφανος προσωπικά για αυτή τη δουλειά σίγουρα».

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που έχουν προκαλέσει κύμα συζητήσεων, τόνισε: «Αυτό που είπε ο Νταλάρας, για μένα, για να το πω παραστατικά όπως το εκλαμβάνω, είναι “σας βάζω το μήνυμα σε ένα μπουκάλι, το ρίχνω στη θάλασσα και όποιος θέλει το διαβάζει”. Όποιος θέλει ας ασχοληθεί με το ότι πήρε κι έριξε ένα μπουκάλι στην θάλασσα. Προσωπικά προτιμώ να διαβάσω τι λέει. Και λέει, πώς γινόταν το τραγούδι και η δημοσιογραφία προτού φτάσουμε σ’ αυτή την εποχή όλα ουσιαστικά έχουν, με έναν τρόπο, εκφυλιστεί σ’ ένα βαθμό», είπε αρχικά.

«Φαντάσου τον Νταλάρα να διαφημίζει χάμπουργκερ. Δεν μπορείς να τον δεις να διαφημίζει χάμπουργκερ. Τον Σαββόπουλο να διαφημίζει καφέ μπορείς να τον δεις και το έκανε πολύ επιτυχημένα, εξαρτάται σε ποιο πλαίσιο γίνεται. Υπάρχουν καλλιτέχνες που μπορείς να τους φανταστείς να διαφημίζουν προϊόντα και άλλοι που δεν μπορείς. Διότι όλο τους το έργο τους βαραίνει», συμπλήρωσε.

Ωστόσο «κατακεραύνωσε» τον Σάκη Ρουβά: «Θα προτιμούσα να μην είχα δώσει κομμάτια μου στον Σάκη Ρουβά. Δε θέλω να έχω δώσει τραγούδια μου σε έναν τύπο που πηγαίνει παρκάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο για να το διαφημίσει ή σε αυτόν που έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ μαζί με την εταιρεία παραγωγής οκ. Δε γουστάρω που του έχω δώσει κάποια τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνει», τόνισε.

[ad_2]

Source link

Related posts

H UEFA ήταν στο Ελλάδα-Ολλανδία ενόψει του τελικού για το Europa Conference

Βρετανία: Ερωτικό τρίγωνο στη φυλακή

Γουεμπανιαμά: Εμφανίστηκε ως… Slenderman πριν από το παιχνίδι στο Φοίνιξ (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο