AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Ρέθυμνο: Προφυλακίζονται κάποιοι από τους κατηγορούμενους για τον βιασμό της 14χρονης

[ad_1]

Προφυλακίζονται κάποιοι από τους κατηγορούμενους που φέρεται να βίαζαν την ανήλικη στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

Στα δικαστήρια Ρεθύμνου βρίσκονται σήμερα (13/2) κάποιοι από τους κατηγορούμενους που φέρεται να κακοποιούσαν σεξουαλικά την 14χρονη κοπέλα από τον Μυλοπόταμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας αποφάσισε την προφυλάκισή τους.

Οι απολογίες των 11 κατηγορουμένων για την υπόθεση στον Μυλοπόταμο ξεκίνησαν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για 11 νεαρούς άντρες (με ηλικίες από 17 ως 30 περίπου ετών), εκ των οποίων τρεις κατηγορούνται για βιασμό και 8 για γενετήσια πράξη με ανήλικο, που θα κληθούν διαδοχικά να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί και ένας 38χρονος Πακιστανός, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

Το 14χρονο κορίτσι κατέθεσε χθες Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και κλήθηκε να περιγράψει στην ανακρίτρια όλα αυτά τα οποία έχει ζήσει, αναφερόμενη σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού με πρόσβαση σε όλες τις συνομιλίες και φαίνεται πιθανόν σύντομα και άλλοι εμπλεκόμενοι να βρεθούν στο αστυνομικό τμήμα για καταθέσεις, αφού σύμφωνα με τις επίμαχες συνομιλίες, αρκετοί ήταν οι άντρες που ζητούσαν ερωτικό ραντεβού με το κορίτσι.


[ad_2]

Source link

Related posts

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής – Με τα χέρια στις… τσέπες – Newsbomb – Ειδησεις

Υμηττός: 18χρονος με 50 γραμ. χασίς στα χέρια της ΔΙ.ΑΣ.

Καταδίωξη Mr Kalua: Η γκαραζόπορτα της βίλας του στην Παλλήνη τον σταμάτησε

Αφήστε ένα σχόλιο