AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Σφαιρόπουλος για Τόπιτς: «Πριν τον αγώνα η απόφαση αν θα παίξει με Παναθηναϊκό»

[ad_1]

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την απόκτηση του Τόπιτς και για την πιθανότητα να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ερυθρός Αστέρας ετοιμάζεται πλέον για την τελευταία αναμέτρηση του 2023 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR (28/12, 21:15) στη 17η αγωνιστική της Euroleague.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Νίκολα Τόπιτς στον σύλλογο, ο προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε στην εκδήλωση της Mozzart Sport για τον νεαρό παίκτη και υποστήριξε ότι είναι μία αρκετά σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του αλλά παράλληλα εξέφρασε και τον προβληματισμό του ως προς το πότε θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του, με μία από τις πιθανές ημερομηνίες να είναι την ερχόμενη Πέμπτη με αντίπαλο το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Χρειαζόμασταν αλλαγές, να προσθέσουμε νέους παίκτες στο ρόστερ, να χτίσουμε χημεία, να είμαστε παραγωγικοί. Όλοι πρέπει να ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο. Ξέρετε πόσο ήθελα τον Νίκολα Τόπιτς, είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης, θα βοηθήσει την ομάδα. Είναι νέος, θα έχει την ευκαιρία να προχωρήσει και να γίνει ακόμα καλύτερος.

Θα δούμε. Δεν θα τον αναγκάσω, θα προπονηθεί σήμερα και αύριο. Για το αν θα παίξει με τον Παναθηναϊκό, η απόφαση θα ληφθεί πριν από τον ίδιο τον αγώνα. Είναι ένας παίκτης στον οποίο βασίζομαι πολύ. Έχουμε κάνει μερικές αποφάσεις μέχρι στιγμής, πρέπει να αναβαθμίσουμε αυτή την ομάδα Έχουμε πλήρες ρόστερ, τώρα πρέπει να βρούμε χημεία».

[ad_2]

Source link

Related posts

Με φιλάθλους το Μαρσέιγ – Λυών, καμία τιμωρία για τους Μασσαλούς

Παναθηναϊκός: Δεν θα είναι διαθέσιμος κόντρα στον ΟΦΗ ο Αράο

Βόλος: Χωρίς Άλχο και Τάχατο η προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ

Αφήστε ένα σχόλιο