AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Τα ζώδια της εβδομάδας: Έρωτες σπάνε τη μοναξιά – Τι λένε τα άστρα για επαγγελματικά, οικονομικά και σχέσεις

[ad_1]

Ζώδια: Δείτε τι φέρνουν στα 12 ζώδια οι επόμενες ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τελειώνουν η εσωστρέφεια και τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Η ματιά σας εξαπλώνεται παντού και «πιάνει» τη σφαιρική εικόνα, κάτι που θα σας βοηθήσει να είστε πιο αντικειμενικοί, πιο ορθοί στην κρίση σας και πιο ακριβοδίκαιοι, με όλους και όλα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά διλήμματα και οι ανασφάλειες λαβαίνουν τέλος. Μπαίνετε δυναμικά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού και βγαίνετε κερδισμένοι από όλες τις απόψεις. Μια συμφωνία θα φέρει κέρδη, και τα κέρδη, θα φέρουν καλοπέραση.

ADVERTISING

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυξημένος ο αισθησιασμός σας, θέλετε να μπείτε δυναμικά στη διεκδίκηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε μια «ελαφρά» καχυποψία, απέναντι στο αντικείμενο του πόθου σας, ιδιαίτερα αν σας δυσκολεύει με την κατάκτησή του. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι κινήσεις σας αυτό το διάστημα, έχουν έναν και μόνο σκοπό. Να αυξήσετε τα υπάρχοντά σας και να τα συντηρήσετε κατά πώς προστάζει το ζώδιό σας. Γι’ αυτό και δεν θα ακούσετε κανέναν, και φυσικά δεν θα επιτρέψετε και σε κανέναν να σας επιβάλλει τις απόψεις του επί του θέματος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι κινήσεις σας σε ό,τι αφορά τα οικονομικά θέματα, γίνονται καθαρά από συμφέρον. Οι ανησυχίες σας για το αν θα εφαρμοστούν οι ιδέες σας έτσι ώστε να έχετε τις αναμενόμενες απολαβές, γαληνεύουν, όταν στο τέλος της εβδομάδας, έρθει το πρώτο χρήμα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Τα έσοδα του συντρόφου σας θα σας κρατήσουν απασχολημένους, κυρίως ως προς το πώς θα καταφέρετε να τα αυξήσετε έτσι ώστε το συνολικό εισόδημα να είναι αρκετά ικανοποιητικό για τις απαιτήσεις σας. Αυτό όμως, μπορεί να φέρει προστριβές. Να είστε προσεκτικοί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Μια συνάντηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στο κλείσιμο μιας συμφωνίας, είτε επαγγελματικής είτε οικονομικής είτε άλλης φύσεως. Θα πάρετε χαρά και ικανοποίηση από αυτό και θα θελήσετε να το μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Γίνονται πιο εύκολα οι επαγγελματικές και οικονομικές διεκδικήσεις. Στον τομέα του ανταγωνισμού, διαπρέπετε και έρχονται και έξτρα έσοδα από μια συμφωνία, που μπορεί να κυνηγούσατε εδώ και καιρό.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θετικά τα πράγματα και στα αισθηματικά σας, κυρίως αφού ο Ηλιος αυτή την εβδομάδα, έρχεται απέναντί σας. Θα πάρετε μεγάλη χαρά από τα παιδιά σας, αν έχετε και από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, της οικογένειας. Οι ελεύθεροι έχετε βάλει στόχο να συντροφευτείτε και θα τα καταφέρετε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Γεμάτοι ενέργεια, με σιγουριά και αισιοδοξία, προχωράτε στο χτίσιμο ενός μέλλοντος όπως ακριβώς το είχατε ονειρευτεί. Η εύνοια των πλανητών κάνει τις κινήσεις σας πιο σίγουρες και αποδοτικές, έτσι ώστε η κατάκτηση των στόχων σας να είναι εύκολη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εβδομάδα, γεμάτη ευθύνες, αλλά αποδοτική όσο δεν πάει για τα οικονομικά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να πάρετε σωστές αποφάσεις, με αντικειμενικότητα και ορθή κρίση.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Με χαλαρούς ρυθμούς εξελίσσεται ένα ειδύλλιο. Δεν έχετε να αγχώνεστε για τίποτα. Είναι πολύ όμορφο, το απολαμβάνετε, και ζείτε τη στιγμή, χωρίς να μπερδεύεστε από σκέψεις για το μέλλον, που έτσι κι αλλιώς έρχεται προδιαγεγραμμένο, λαμπρό. 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Οικογενειακές γκρίνιες και τσακωμοί σας αναστατώνουν την καθημερινότητα. Χρειάζεται υπομονή, για να καταλαγιάσει η ένταση και όχι να ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Παρ’ όλα αυτά τα μηνύματα που εισπράττετε από το περιβάλλον είναι αισιόδοξα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το πέρασμα του Ηλιου στον Τοξότη φέρνει ευκαιρίες, τόσο για να ανέβετε οικονομικά όσο και για να αναγνωριστούν οι ικανότητές σας. Σε λίγο θα έρθει και η πολυπόθητη επιβράβευση.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα εξομαλυνθούν οι εντάσεις και οι σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα περάσουν μια περίοδο άνθησης. Αν είστε ελεύθεροι, μια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαναφορά του ενθουσιασμού και της αισιοδοξίας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μαχητικοί και ετοιμοπόλεμοι, θα διανύσετε ένα διάστημα όπου οι στόχοι και τα σχέδιά σας έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση. Ωστόσο, δεν θα λείψουν ούτε οι εντάσεις, ούτε οι ρήξεις, αλλά ούτε και οι εκνευρισμοί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τις κεραίες τεντωμένες για ευκαιρίες που έρχονται να ανεβάσουν την οικονομική σας κατάσταση. Οσοι οδηγείτε επαγγελματικά καλό είναι να προσέχετε γιατί υπάρχει γενικά μια τάση στα ατυχήματα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μαζί με το ταίρι σας, αν συμβιώνετε, θα αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές στο χώρο που ζείτε. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα μια ανακαίνιση ή μια γενικότερη χωροταξική ανακατάταξη. Οσοι είστε στο κυνήγι του έρωτα θα πετύχετε διάνα αυτό το διάστημα. 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Εξοδα, όχι και τόσο ξαφνικά, μια και γνωρίζατε από πριν ότι η οικονομική πολιτική που διατηρείτε θα φέρει προβλήματα, θα σας αναστατώσουν και θα σας απομακρύνουν από την ομαλότητα. Παρ’ όλα αυτά, έχετε τη δυνατότητα να τα φέρετε εις πέρας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προς το τέλος της εβδομάδας, θα είναι πιο εύκολο να ολοκληρώσετε ό,τι σας έχει ανατεθεί. Οι συναντήσεις με συνεργάτες θα γίνονται πιο ομαλά και τα σχέδιά σας θα προωθούνται ευκολότερα. Αυτό εννοείται, ότι θα φέρει και οικονομική άνοδο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ενα πρόσωπο, από το φιλικό σας περιβάλλον, εκτός από βοήθεια, μπορεί να σας προσφέρει και την καρδιά του. Ενας έρωτας γεννιέται μέσα από μια φιλία, με προδιαγραφές να γίνει μεγάλος και ακατανίκητος. Πάθος και αισθησιασμός και πολύ έντονα συναισθήματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το πέρασμα του Ηλιου στον Τοξότη πυροδοτεί τις επιθυμίες σας και σας κάνει ετοιμοπόλεμους στο παιχνίδι της διεκδίκησης, με ό,τι κι αν έχει να κάνει αυτή. Ομως, φέρνει και εντάσεις με φιλικά και οικογενειακά πρόσωπα, που αν δεν κρατήστε την ψυχραιμία σας, θα έρθετε σε ρήξη μαζί τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ηλιο στον Τοξότη, ο οικονομικός σας τομέας υφίσταται μια σημαντική τόνωση. Γι’ αυτό θα πρέπει να ασχοληθείτε αρκετά μαζί του, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε μια σταθερή ροή χρήματος στην καθημερινότητά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Επιδιώκετε άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα στη διεκδίκησή σας, προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά θα πρέπει να καταλάβετε ότι έχετε να κάνετε με έναν άλλον άνθρωπο, που έχει τους δικούς του χρόνους λειτουργίας και ανταπόκρισης. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Συναισθηματικές ανησυχίες, ανασφάλειες και πολύ έντονο παρασκήνιο, στη δουλειά και στα προσωπικά, θα κάνουν την εβδομάδα σας αρκετά δύσκολη. Παρ’ όλα αυτά, εσείς, παιδιά του Δία, δεν χάνετε την αισιοδοξία σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καθώς ο Ηλιος θα περνά στο ζώδιό σας, θα διευθετούνται μακροχρόνιες εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούσαν και σας πήγαιναν πίσω οικονομικά. Ηρθε επιτέλους η ώρα, να τακτοποιήσετε ό,τι εκκρεμότητες είχατε προς τρίτους και να προωθηθούν για τα καλά τα σχέδιά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Προσοχή. Ενας έρωτας έρχεται να επιτεθεί στη μοναξιά σας. Προσοχή γιατί αν δεν είστε έτοιμοι να ενδώσετε και το κάνετε γιατί απλά δεν αντέχετε τόσο έντονη διεκδίκηση, σας περιμένουν μπελάδες, γιατί το πρόσωπο αυτό, δεν είναι το κατάλληλο για σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αν λειτουργήσετε παρορμητικά, σίγουρα θα βρείτε μπελάδες και προβλήματα μπροστά σας. Η εγκράτεια και η ψυχραιμία δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, ούτε και σας. Αντίθετα μπορεί να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, που δεν πιστεύατε ποτέ ότι θα λυθούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν θα ήταν άσχημο να κάνατε έναν οικονομικό απολογισμό, για να δείτε σε ποιο σημείο έχετε φτάσει. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις βάλλονται από τους ίδιους σας τους φόβους και τις ανασφάλειες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Το ότι πρέπει να μείνετε λίγο μόνο με τον εαυτό σας, προσπαθώντας να βάλετε λίγη τάξη στις σκέψεις σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοείτε εντελώς τον σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι σκοπευτές, μάλλον δεν σας αγγίζει το θέμα «διεκδίκηση του έρωτα». 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αποφασιστικοί, μαχητικοί και ετοιμοπόλεμοι, θα μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης και ολοκλήρωσης των στόχων σας. Εχετε μεγάλες πιθανότητες να τα καταφέρετε σε όλους τους τομείς, αρκεί να ενεργήσετε σύμφωνα με τον νόμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι φίλοι σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο κλείσιμο μιας συμφωνίας, που ενώ κυνηγούσατε καιρό, δεν ολοκληρωνόταν. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να παίρνουν τον ανήφορο και δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο, πού θα σταματήσει αυτή η άνοδος.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μέσα από παρέες και κοινωνικές συναναστροφές, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία, που έχει όλα τα εχέγγυα για να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Αν βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, σας περιμένει ανανέωση και ίσως και ένας απόγονος. 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Πιο μαχητικοί, ενεργητικοί αλλά και ευέλικτοι, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα, αλλά και να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας πιέζουν. Θα νιώσετε ασφαλείς τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σταθεροποιείται η παραμονή σας στην εργασία και αυτό σας δίνει ικανοποίηση. Τελειώνουν οι ανασφάλειες και οι εντάσεις. Οσοι εργάζεστε στον τομέα των δημοσίων σχέσεων θα κλείσετε σημαντικές συμφωνίες και η επιβράβευση θα είναι όλη δική σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Και καινούργιες γνωριμίες, αλλά και επιστροφές από το παρελθόν θα παίξουν τον κυρίαρχο ρόλο στα αισθηματικά σας, καθώς θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ίσως και αποφάσεις ζωής. Οι σταθερές σχέσεις ευνοούνται ως προς το επόμενο βήμα. 

[ad_2]

Related posts

Αγρίνιο/Επιτυχημένη η παρουσίαση του νέου βιβλίου της φιλολόγου Καίτης Φλώκου-Κώτσα: Σμύρνη, η “λαβωμένη Αμαζόνα” Μνήμες και Δάκρυα

aitoloakarnanianews

Κακλαμάνης για αστυνομικό: Αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει κοντά Του, όσο σκληρό και αν ακούγεται

aitoloakarnanianews

 Η Ζέτα Μακρυπούλια στην Ποταμούλα για την 25η Μαρτίου (φωτο)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο