AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Χειροπέδες σε μία από τις πιο αιμοσταγείς οργανώσεις των Βαλκανίων – Τεμάχιζαν τα θύματά τους – Newsbomb – Ειδησεις

[ad_1]

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσαν στην Ελλάδα ετοίμαζαν μακελειό σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της Αθήνας

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης της σερβικής μαφίας που δρούσε στην Ελλάδα και προχώρησε σε τέσσερις δολοφονίες το 2020 στη Βάρη και στην Κέρκυρα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της εκπροσώπου Τύπου Κωνσταντίας Δημογλίδου και του Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής υποστράτηγου Φώτη Νουίτση.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για μία από τις πιο αιμοσταγείς εγκληματικές οργανώσεις πληρωμένων δολοφόνων στα Βαλκάνια που δεν δίσταζαν ακόμα και να τεμαχίσουν τα θύματά τους, ενώ έπαιρναν τεράστια χρηματικά ποσά για μία εκτέλεση.

Μετά από διακριτική παρακολούθηση της αστυνομίας ένα από τα μέλη της οργάνωσης, εκτελεστής άγριας δολοφονίας συνελήφθη στη χώρα μας, ενώ ακόμα 7 μέλη συνελήφθησαν στη Σερβία και 2 στην Ισπανία.

Συνολικά στην οργάνωση συμμετείχαν 39 άτομα, εκ των οποίων 8 φυσικοί αυτουργοί, 8 ηθικοί αυτουργοί και 23 συνεργοί, που επιχειρούσαν με πληροφοριοδότες οι οποίοι αναζητούσαν τα θύματά τους και αφού τους εντόπιζαν τους έστηναν ενέδρα για να τους εκτελέσουν.

Η οργάνωση, στην Ελλάδα προχώρησε σε δύο άγρια φονικά το 2020, στη Βάρη Αττικής και στην Κέρκυρα, ενώ ετοίμαζαν μακελειό σε πολύ γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας.


[ad_2]

Source link

Related posts

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης κατασκεύαζε bitcoin – Πόσα χρήματα έβγαζε – Newsbomb – Ειδησεις

Τρόμος στην Αθήνα: Τηλεφωνήματα για βόμβες στις πρεσβείες των ΗΠΑ, Ισραήλ και Αιγύπτου – Newsbomb – Ειδησεις

Βόμβα στου Ζωγράφου: Τι ψάχνει η Αντιτρομοκρατική και τι θεωρούν δεδομένο ανώτατοι αξιωματικοί – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο