AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Χοροεσπερίδα του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Μεσολογγίου

[ad_1]

Εχθές το Σάββατο 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη χοροεσπερίδα του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Ο Πρόεδρος στον χαιρετισμό καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους που τίμησαν τους Εργαζομένους με την παρουσία τους. Τον Δήμαρχο, τους αντιδημάρχου, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου και  Ιδιαίτερα καθώς η βραδιά ήταν  αφιερωμένη στους εργαζομένους, τον Πρόεδρο και τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου, την Πρόεδρο τους εκπροσώπους του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, τον Πρόεδρο και τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, την εκπρόσωπο του Σωματείου Εργαζομένων της Περιφέρειας , την Πρόεδρο του αδελφού Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας και φυσικά τους  εργαζομένους του Δήμου, τους Φίλους και τις οικογένειες μας.

Αναφερόμενος σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τόνισε μεταξύ άλλων,  την ιδιαίτερη χαρά του καθώς βλέπει πολλούς από την οικογένεια μας. Την οικογένεια του Δήμου. Περισσότερους από τα προηγούμενα χρόνια. Μια οικογένεια που μεγαλώνει και αγκαλιάζει το Σωματείο και αυτό μας χαροποιεί και μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε.

Όλος ο Δήμος μια Οικογένεια. Ήταν και είναι το σύνθημα του Σωματείου

Γι΄ αυτό απευθυνόμενος  σε όλους, δράττοντας της ευκαιρίας, τόνισε ότι οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και είναι ίσως η μοναδική μας ευκαιρία. για να μπορέσουμε να βγάλουμε το Δήμο από το Τέλμα που έχει περιέλθει και μαζί και τον τόπο και να τον κάνουμε έναν τόπο που θέλεις να ζεις.

Μόνο ως ομάδα, ως οικογένεια, και αφού «κατήγγειλε» θετικά το Δήμαρχο, έκλεισε με την ευχή τα επόμενα 5 χρόνια να μπορέσουμε να το κάνουμε σύνθημα αυτό πράξη, και όλος ο Δήμος πραγματικά να γίνει μια οικογένεια.

Κλείνοντας ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλές αποκριές και καλή σας διασκέδαση

Related posts

Παναιτωλοακαρνανική μέρα δράσης για την υγεία στις 22/2

aitoloakarnanianews

Ο Παν. Κουρουμπλή για τον Ποντιακό Ελληνισμό

aitoloakarnanianews

Η πρώτη συνάντηση για τη νέα χρονιά του ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ Αγρινίου στις 14/1

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο