AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Όπλα από το μηδέν: Νέο φτηνό ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ drone από την Ρωσία αλλάζει άρδην τον πόλεμο

[ad_1]

Ο Τρίτος Παγκόσμιος ξεκίνησε και οι περισσότεροι δεν το έχουν καταλάβει γιατί έχει αλλάξει ο πόλεμος;;;

Καθώς η χρήση drones γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη στον σύγχρονο πόλεμο, οι κατασκευαστές UAV προσπαθούν να μειώσουν το κόστος παραγωγής για να κερδίσουν ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Πολλοί αναρωτιούνται και δικαίως: Μήπως ο Τρίτος Παγκόσμιος έχει ήδη αρχίσει και απλά ο πόλεμος έχει αλλάξει μέχρι να χρησιμοποιηθούν, στο απευκταίο για τις διεθνείς δυνάμεις σενάριο, τα υπέρ-πυρηνικά όπλα, στα οποία παραπέμπει συνεχώς η Μόσχα;;;

ΕΔΩ τι έχει γράψει ο Λιακόπουλος!!!

Ένα νέο drone αναπτύσσεται από την εταιρεία μηχανικών Spektr Design Bureau με έδρα την Ρωσία.

Το drone, του οποίου οι δοκιμές πτήσης έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο, έχει προγραμματιστεί να έχει εμβέλεια έως και 30 χιλιόμετρα και θα μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο έως και 10 κιλών, δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Spektr, Αντρέι Μπράτενκοφ, στα τοπικά ΜΜΕ.

Η παραγωγή του νέου UAV αναμένεται να είναι σχετικά φθηνή καθώς τα μέρη του drone υποτίθεται ότι είναι κατασκευασμένα από πλαστικούς κόκκους και πλαστικά απόβλητα μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Σύμφωνα με τον Bratenkov, τα drones θα μπορούσαν να παραχθούν απευθείας στην πρώτη γραμμή, λόγω του γεγονότος ότι ένας τρισδιάστατος εκτυπωτής μπορεί να μεταφερθεί εκεί μέσω σχεδόν οποιουδήποτε οχήματος και τα υλικά που χρειάζονται για την εκτύπωση των εξαρτημάτων του drone είναι φθηνά και σχετικά εύκολα στην αγορά.

Ενώ ορισμένοι από τους ελεγκτές πτήσης του νέου drone αγοράστηκαν στην Κίνα, τα υπόλοιπα εξαρτήματα, όπως οι έλικες και ο κινητήρας, είναι εγχώριας κατασκευής, πρόσθεσε ο Bratenkov.

Ο πόλεμος λοιπόν αλλάζει για τα καλά, αν δεν έχει ήδη αλλάξει τελείως! Η Ελλάδα το γνωρίζει αυτό;;;

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πλάνα από ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καμικάζι που σπέρνουν τον όλεθρο σε ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό εξοπλισμό της Ουκρανίας στην περιοχή Artyomovsk (Bakhmut)!

Δείτε:

photo freepik


[ad_2]

Source link

Related posts

Δεν ήρθε νύχτα αλλά ήρθε βιαστικός ο Ερντογάν….

Αύξηση των εισακτέων στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) – Κάλυψη των κενών θέσεων- Δημιουργία παροχής κινήτρων

aitoloakarnanianews

Προκήρυξη για μετατάξεις ΕΜΘ και ΕΠΟΠ

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο