AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Shakira: Η καριέρα μου αναγεννήθηκε μετά τον χωρισμό μου με τον Piqué

[ad_1]

Η Shakira δήλωσε ότι ο πρώην σύντροφός της, ο Gerard Piqué, με τον οποίο απέκτησε τους δύο γιους της, αντί να την «ανεβάζει» όσο ήταν μαζί, την… «έσερνε κάτω».

Η κορυφαία τραγουδίστρια Shakira είπε ότι αισθάνεται πως έχει αναγεννηθεί η καριέρα της μετά τον μεγάλο χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή, πρώην σύντροφό της, Gerard Piqué, το 2022.

Μιλώντας στο σόου Zane Lowe, για το Apple Music, η Shakira ρωτήθηκε για το πόσο δημιουργική ήταν κατά τη διάρκεια της 11χρονης σχέσης της με τον Πικέ και την περίοδο ανατροφής των δύο αγοριών Milan 11 ετών σήμερα και Sasha, 9 ετών.

Η Σακίρα πάντως, παραδέχθηκε ότι

είχε «μια σχέση αγάπης και μίσους» με την καριέρα της εκείνα τα χρόνια, διευκρινίζοντας: «Κατά κάποιο τρόπο είναι καλό να μην έχεις σύζυγο γιατί με “έσερνε” κάτω».

«Τώρα μου αρέσει να δουλεύω, να γράφω τραγούδια, να κάνω μουσική, είναι απλώς μια ανάγκη που δεν είχα πριν» τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Βέβαια η Σακίρα εξήγησε ότι το να είναι ανύπαντρη μητέρα έχει κάνει πιο απαιτητική την εξισορρόπηση της καριέρας και της ζωής της στο σπίτι.

«Είμαι υπεύθυνη για αυτά τα δύο παιδιά, αυτά τα δύο μωρά που εξαρτώνται τόσο πολύ από εμένα και είμαι ανύπαντρη μητέρα, δεν έχω σύζυγο και σπίτι για να βοηθήσω σε οτιδήποτε».

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πρόσφατα στους The Sunday Times, ότι «για πολύ καιρό έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, για να είμαι δίπλα στον Gerard, ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο»… «Υπήρξαν πολλές θυσίες για την αγάπη».

Η Shakira και ο Piqué γνωρίστηκαν το 2010 στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο της τραγουδίστριας Waka Waka (This Time for Africa).

Δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τον Μάιο του 2011 και καλωσόρισαν τον γιο τους Μίλαν το 2013 και τη Σάσα το 2015.

Στον απόηχο του χωρισμού του με την τραγουδίστρια, ο Πικέ ξεκίνησε ένα ειδύλλιο με την Κλάρα Τσία Μάρτι…

[ad_2]

Related posts

Δύο άνδρες και ένας ανήλικος ρήμαξαν τη Ναύπακτο, έκλεβαν οικίες και οχήματα!

aitoloakarnanianews

«Εξοικονομώ 2021»: Παράταση δύο μηνών για την υλοποίηση έργων 

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο|κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων στην Πλατεία Μαρίας Δημάδη(φωτο)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο