4 Σεπτεμβρίου 2025
AITOLOAKARNANIANEWS
Ελλαδα

Θεσσαλονίκη – Revenge Porn: 13χρονοι επεξεργάστηκαν και ανέβασαν στο Viber φωτογραφία 14χρονων κοριτσιών


Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής 3 Νοεμβρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, στη Θεσσαλονίκη, για τα αδικήματα της εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn), πορνογραφίας ανηλίκων και παράβασης της Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο 13χρονους οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 14χρονων κοριτσιών. Σύμφωνα με αυτή, ανήλικοι είχαν αναρτήσει φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία απεικονίζονταν οι ίδιες ενδεδυμένες. Η φωτογραφία υπέστη επεξεργασία και εμφαίνονται με γυμνά σώματα, ενώ στη συνέχεια η επεξεργασμένη φωτογραφία αναρτήθηκε σε ομάδα στο viber.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι, ένας εκ των συλληφθέντων απέστειλε την εν λόγω φωτογραφία στον έτερο συλληφθέντα και ο τελευταίος στη συνέχεια προέβη στην ανάρτηση αυτής στην προαναφερόμενη ομάδα.

Οι ανήλικοι παρουσιάστηκαν συνοδεία των γονέων και συνηγόρων τους στην αρμόδια Υπηρεσία και συνελήφθησαν.





ΠΗΓΗ

Related posts

Νέα τροπή στο άγριο φονικό του Αγρινίου – Πως έφτασε στο σημείο να σκοτώσει ο 30χρονος τη 43χρονη

admin

Ξάνθη: Από έλλειψη οξυγόνου ο θάνατος του 16χρονου

admin

Άδεια οπλοφορίας για ατομική προστασία – Αυτά χρειάζονται για την έκδοσή της

admin

Αφήστε ένα σχόλιο